Dagje uit regio Eindhoven: Patisserie workshop en een beetje creativiteit maak je in 3 uurtjes de mooiste taarten

Pinkie Patisserie in Eindhoven

Beoordeling: (8) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(119)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
12 maart 2014

Ik ben nou niet echt wat men noemt een keukenprinses. Maar een workshop patisserie bij Pinkie Patisserie is uiteindelijk zelfs voor mij echt goed te doen. Er worden echt super goede praktische tips gegeven door eigenaar Ruud. Ik weet wel zeker dat veel vrouwen die een middag of avondje willen keuvelen hier enorm gelukkig van worden!

lees meer ›

Een patisserie die vol van smaak en moderniteit is, en niet te vergeten: een tikkeltje anders is.

Achterin dit schattige winkeltje vind je de workshopruimte. Met een leermeester Ruud Adriaen en een beetje creativiteit maak je in 3 uurtjes de mooiste taarten, bonbons, desserts en vele andere bijzondere lekkernijen. Zoals hij zelf omschrijft: ''Een eigenwijs mannetje met veel passie voor het vak, dat ben ik. Getrouwd met Mariska en papa van 2 kleine Pinkies, Lola-kay en Billy. Ik leg mijn ziel en zaligheid in het creëren van zoete items''

Vol van smaak, modern en een tikkeltje anders. Dat is wat je mag verwachten bij Pinkie Patisserie. Alles wordt gecreëerd met hart en ziel en dat proef je echt hoor. Echt, echt, echt. Echte, pure zoete liefde is wat je hier proeft en ervaart.

De winkel van de Patissier staat vol met ambachtelijke producten en hier middenin staat het team van de Patissier voor je klaar. Als er iemand is die je kan leren hoe je een dessert maakt is hij het dus wel.

Iedere eerste donderdag van de maand kun jij je inschrijven voor een workshop patisserie. Bij voldoende inschrijvingen gaat de workshop van start.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Pinkie Patisserie

Pinkie Patisserie
Halvemaanstraat 18a
5651BP Eindhoven

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0652061300

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten