Eten en drinken regio Rotterdam: Piratenrestaurant De Zwarte Zwaan is een waar geworden kinderdroom.

Piratenrestaurant de Zwarte Zwaan in Rotterdam

Beoordeling: (7) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(113)

Gespot door: Berenice Barbosa
28 april 2014

Wat een geweldig restaurant is dit! De acteurs zitten helemaal in hun rol en maken er echt een feest van. Kinderen kijken hier hun ogen uit en gaan helemaal op in de fantasiewereld van de piraten, prinsessen en kapitein Zwartbaart. Hier kun jij lekker en vermakelijk eten!

lees meer ›

Dineren op een echt piratenschip

Piratenrestaurant De Zwarte Zwaan is een echt familierestaurant waar piraten en prinsessen speciale gasten zijn. De bediening neemt de tijd voor hen en er is een speelhoek aanwezig waar de kinderen lekker kunnen spelen. De kleinere piraten en prinsessen kunnen hun energie kwijt in de ballenbak en de grotere piraten en prinsessen kunnen zich verkleden en worden geschminkt. In een echt piratenschip voelt iedereen zich een beetje een held. 

Aan de heerlijke kindermenu's ontbreekt een klein cadeautje niet. Voordat iedereen naar huis gaat, mogen de kinderen grabbelen in de schatkist van Kapitein Zwartbaard. Terwijl de kinderen na het eten even in de speelhoek gaan kijken, kunnen de ouders nog even rustig genieten van een goede maaltijd.

Omdat De Zwarte Zwaan samenwerkt met Lasergame Rotterdam en Kids Marina is het perfecte kinderfeestje snel geregeld: ga een spannende laserbattle aan bij Lasergame Rotterdam of kies voor een rondje varen bij Kids Marina en sluit de middag met een Kindermenu in het piratenrestaurant af.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Piratenrestaurant de Zwarte Zwaan

Piratenrestaurant de Zwarte Zwaan
Parkhaven 9
3016 GM Rotterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

010-2440571

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten