Dagje uit regio Haarlem: Pluk de dag bij Portrait Haarlem

Portrait in Haarlem

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Gespot door: Nino Raaff
16 april 2014

Dit is een winkel naar mijn hart. Het interieur heeft vintage achting look en de sfeer is er heel ontspannen en relaxed. Portrait ligt wat afgelegen, en het was even zoeken als niet-Haarlemmer, maar als je het gevonden hebt dan krijg je ook wat. Bij binnenkomst word je vriendelijk begroet, door personeel en klanten. Naja.. ik zeg wel personeel, maar je ziet aan de ontspannen en relaxte uitstraling van de mensen die er werken, dat ze het gewoon naar hun zin hebben hier, daardoor heb je eerder het gevoel dat het personeel vrijwilligers of een stel vrienden zijn. Je voelt totaal geen druk en ik krijg vanzelf een 'pluk de dag' houding hierbinnen.

Het concept van de winkel is niet in één oogopslag te zien. Je ziet kleding, schilderijen, fotolijstjes en een koffiezetapparaat op de bar staan. Één van eigenaren vertelt me dat het ook niet de bedoeling is dat je in één oogopslag kan zien wat het concept is. Ze willen zich namelijk onderscheiden van de 'gewone winkels', door een kleding/art winkel te combineren met een koffie bar. Overigens kan je werkelijk alles hier kopen, van de vaasjes in de vensterbank tot de kopjes waar je koffie uit drinkt.

Bij Portrait in Haarlem kan je dus lekker rondneuzen onder het genot van een bakkie koffie, of gewoon lekker op één van hun stoelen neerploffen en daar lekker van bijvoorbeeld een middag shoppen. Maar je moet je hier vooral niet te druk maken. 'Pluk de dag'.

Jij bepaalt ons aanbod, stem nu!

Onze spotter vond dit een bijzonder plekje. Steun jij dit bedrijf ook! Geef ze dan jouw stem.

 

1

Bij minimaal 100 stemmen wordt dit bedrijf opgenomen in ons aanbod

Hier zit Portrait

Portrait
Raamvest 29 ( A )
2011 ZJ Haarlem

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

023 -3031229

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten