Eten en drinken regio Groningen: Bij Puur! krijg je lekker en eerlijk eten in een fastfood jasje

Puur natural food in Groningen

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Gespot door: Nino Raaff
1 april 2014

Toen ik hier naar binnen liep kreeg ik gelijk het gevoel alsof ik een fastfood keten binnenliep, alles was een beetje strak-modern ingericht, maar toch had ik het idee dat alles wat ik hier zou bestellen van hele goede kwaliteit zou zijn. Misschien dat de naam van het bedrijf, Puur!, me die indruk gaf. En er was geen woord aan overdreven wat betreft de kwaliteit. Ik had een kop koffie en een Italiaanse chiabatta met tonijn besteld. Overheerlijk! Dit schepte wel gelijk de vraag: Waarom zulke goede kwaliteit producten in een fastfoodachtige sfeer? Dus ik ging verhaal halen bij de eigenaar..

De eigenaar, Jan-Willem, is 12 jaar geleden met dit bedrijf begonnen en is daarvoor in het buitenland inspiratie gaan opdoen. In het buitenland merkte hij dat fastfood gecombineerd kon worden met ambachtelijke producten, en dit wilde hij doorvoeren in zijn eigen bedrijf. Dus mijn 1e indrukken toen ik binnenliep klopten: goed eten in een fastfood jasje, maar dan in de letterlijke zin van het woord 'snel eten'. Puur! is daarom op de volgende 4 peilers opgezet: zo snel mogelijk, zo mooi mogelijk, zo gezond mogelijk en zo lekker mogelijk.

Daarnaast is de eigenaar een echte boerenzoon en weet daarmee alles over hoe dieren gefokt worden. Dit is een harde wereld, zoals bekend, en hij wilde dat al het vlees dat hij verkoopt van een dier komt die goed geleefd heeft. Daarom koopt hij al zijn vlees in Drouwenerveen waar de dieren een uitzonderlijk goed leven hebben gehad.

Voor snel en super lekker eten dat op een eerlijke manier wordt bereid, moet je bij Puur! zijn.

Jij bepaalt ons aanbod, stem nu!

Onze spotter vond dit een bijzonder plekje. Steun jij dit bedrijf ook! Geef ze dan jouw stem.

 

3

Bij minimaal 100 stemmen wordt dit bedrijf opgenomen in ons aanbod

Hier zit Puur natural food

Puur natural food
Folkingestraat 13
9711 JS Groningen

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

050 3116175

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten