Eten en drinken regio Eindhoven: Een oude industriële hal omgetoverd tot een hip restaurant

Radio Royaal in Eindhoven

Beoordeling: (8) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(112)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
6 februari 2014

Op het oude Phillips terrein vind je de leukste, nieuwste en meest hippe plekjes van Eindhoven! Zo ook Radio Royaal. Via een trap en flinke zilveren toegangsdeuren stap je dit oude pand binnen. Gevestigd in het oude energiehuis van Phillips is dit restaurant een gouden combinatie van chique, hip en industrieel. Het eten is een combinatie van Frans - Duits eten.

lees meer ›

Simpele, sobere aankleding met standaard "fabrieksstoeltjes"

Dit is een zusje van Hotel de Goudfazant, die wij ook gespot hebben. Het meest bijzondere van dit restaurant is toch wel de locatie: een oude industriële hal is omgetoverd tot een modern, informeel restaurant.

De ruimte is groot en hoog en is geheel open waardoor het enorm veel indruk maakt als je binnen komt lopen. De simpele, sobere aankleding met standaard "fabrieksstoeltjes" geeft beetje sfeer die ons doet denken aan de oude Soviet-posters. Gezellig is misschien niet de juiste associatie met de industriële ruimte, maar toch voelt het niet kil.

De bediening helpt hier heel erg in mee: ze snappen heel goed hoe zij deze sfeer kunnen versterken: informeel, attent en gemakkelijk aanspreekbaar. Radio Royaal wordt door velen bestempeld als een van de meest hippe restaurants van Eindhoven.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Radio Royaal

Radio Royaal
Ketelhuisplein 10
5617 AE Eindhoven

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0407800971

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten