Avontuur regio Breda: Als hobby begonnen is nu een heus reptielenhuis: de Aarde

Reptielenhuis de Aarde in Breda

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(105)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
18 november 2013

Ben je opzoek naar een uitje waar je nog lang over napraat? Dan is reptielenhuis de aarde echt wat voor jou. In reptielenhuis de aarde vind je onder andere slangen, krokodillen, schildpadden en nog veel meer andere gave dieren. En dit allemaal in de 'achtertuin' van de eigenaar. Alle dieren zitten in grote "huizen" . Dus je kan ze allemaal goed van dichtbij bekijken en ook fotograferen!

lees meer ›

Er zijn zelfs dieren die je mag vasthouden!

Wat begonnen is als een hobby is nu uitgegroeid tot een heus reptielenhuis genaamd de Aarde. In een periode van 2 jaar is het reptielenhuis opgebouwd. In deze periode is vooral gelet op het oog voor detail en het gebruik van materialen. Bij binnenkomst wordt u verrast door de tropische planten en stronken die door heel het reptielenhuis zijn te vinden.

Het reptielen huis stelt hoge eisen aan de leefomgeving van de dieren. Het moet namelijk bij de dieren passen zowel het formaat van de terraria als de materialen die ervoor zijn gebruikt, zodat ieder dier een natuurgetrouw verblijf heeft. Tevens de persoonlijke aandacht is hier volop aanwezig. De dieren mogen geaaid worden en er zijn zelfs dieren die je mag vasthouden! Hoe gaaf is dat! Ook zijn er dagen dat er gevoerd wordt en iedereen mag dan meekijken.

Het team van reptielen huis de aarde heeft met veel passie en enthousiame een prachtig reptielenhuis opgebouwd. Dit willen zij graag met u delen, dus ga langs en ervaar zelf hoe gaaf dit reptielenhuis is!

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Reptielenhuis de Aarde

Reptielenhuis de Aarde
Aardenhoek 26
4817 NE Breda

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0765879165

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten