Eten en drinken regio Rotterdam: Amerikaanse Broiler grill in combinatie met het mooiste vlees, uitzonderlijk goed!

CEO baas van het vlees in Rotterdam

Beoordeling: (2) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(103)

Gespot door: Berenice Barbosa
2 oktober 2013

Het enthousiasme en de passie van de chef-kok raakte me enorm! Over alles is echt nagedacht: het soort grill dat hij gebruikt, de keuze van het vlees, de prijswinnende wijnen. Hier eet je echt het allerlekkerste stukje vlees van Rotterdam!

Vleeskwaliteit ’norm prime': de hoogste marmering, de mooiste smaak

Top chef-kok Mario Ridder is met het nieuwe restaurant CEO Baas van het vlees een uitgesproken trekpleister voor vleesliefhebbers. De moderne vleesbrasserie heeft de uitstraling van de typische steakhouses in het Meatpackingdistrict van New York, maar combineert dit met de gezelligheid van de Parijse bistro.

Dat is waar het bij CEO om draait: vlees, vlees en nog eens vleesch! Smaakvol bereid met als uitgangspunt pure kwaliteit van Black Angus runderen afkomstig van de Creekstone Farms in Texas (Amerika). Hormoonvrij vlees, 100% gegarandeerd. In de laatste levensfase van de runderen zorgt een maïsdieet voor zeer mooie vetadertjes door het vlees. Bij CEO serveren ze enkel de kwaliteit ’norm prime': de hoogste marmering. de mooiste smaak.

Vlees is vlees, maar het gaat natuurlijk ook om het bereiden, anders is er niks aan. De pure manier waarop ze dat hier doen zorgt ervoor dat de smaak in het vlees optimaal tot zijn recht komt. Restaurant CEO grilt op een temperatuur van zo’n 1.300 graden Celcius. Het vlees schroeit daardoor van buiten razendsnel dicht en wordt als het ware ’gepoft’. Deze Amerikaanse grill, met de naam Broiler, een onvoorwaardelijke kwaliteitshandtekening onder het vlees dat je bij ze eet.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit CEO baas van het vlees

CEO baas van het vlees
Sumatraweg 1-3
3072 ZP Rotterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0102909454

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten