Eten en drinken regio Linschoten: Voormalig raadhuis aan rivier herbergt dit Michelin ster restaurant

Restaurant De Burgemeester in Linschoten

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(105)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
23 januari 2014

Dit is echt het allerschattigste dorpje in Nederland. Alle straatjes zijn smal en histories net zoals de restaurants die je er vindt. Langs een gracht staat het oude gemeentehuis van Linschoten en daaronder bevindt zich de burgemeester. Het restaurant heeft een heel stijlvol interieur en een menukaart waar iedereen blij van wordt. Het is ook niet voor niets dat de Burgemeester in 2010 een Michelin in ontvangst mocht nemen. Een echte aanrader voor de liefhebber van eten.

lees meer ›

Vakmanschap en gemeende aandacht

Midden in het pittoreske dorp Linschoten en aan het kronkelende riviertje 'de Korte Linschoten' vindt u restaurant 'De Burgemeester'. Het voormalige raadhuis van Linschoten en Snelrewaard is omgetoverd naar restaurant De Burgemeester.

Restaurant de Burgemeester heeft in de loop der jaren een grote reputatie opgebouwd. Door de spontane gastvrijheid en de creatieve mediterrane keuken is de Burgemeester een geliefd restaurant. In 2010 heeft de restaurant de Burgemeester een Michelin ster ontvangen. Dat is een mooie waardering voor het hele team dat in de Burgemeester actief is. Vakmanschap en gemeende aandacht, dat zijn de sleutels van ‘De Burgemeester’.

De chefkok en keukenbrigade maken heerlijke gerechten en gebruiken uitsluitend de mooiste en meest verse producten. De menukaart wisselen met de seizoenen mee zodat alleen de beste gerechten uit de keuken komen.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Restaurant De Burgemeester

Restaurant De Burgemeester
Raadhuisstraat 17
3461 CW Linschoten

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0348432595

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten