Eten en drinken regio Rotterdam: Restaurant Destino, altijd de beste ingredienten en echte Spaanse streekproducten

Restaurant Destino in Rotterdam

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(101)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
24 februari 2014

Dit is een Tapasbar in een modern jasje, super mooie tent! Naast de bekende Tapas serveren ze hier ook hele lekkere dagelijks wisselende tapas gerechten. Je voelt dat de mensen hier met hart en ziel aan de gerechten werken, ze kopen alles uit de Spaanse streken en alles dagvers. Mooi ook dat ze hun passie delen: op de site vind je de recepten van al hun gerechten. Heel fijn restaurant!

lees meer ›

Eerlijk en altijd vers

Hola, Dit is restaurant Destino een restaurant met een Spaanse keuken. Destino houdt van Spanje en al helemaal van het culinaire gedeelte. Al dat lekkers gaat restaurant Destino voor u bereiden.

Alle Spaanse klassiekers zijn op de kaart terug te vinden zoals: calamares, croquetas, jamon en tortilla. Maar het zijn juiste de dagelijkse wisselende tapas die u echt moet proeven! Er is een ruime keuze aan tapas van vlees, vis en groente. Deze gerechten worden allemaal bereid in de moderne Spaanse keuken.

Liefde en  passie staan aan de basis van alles wat we doen. Of u nou een glaasje wijn neemt of een lekker gerecht besteld overal is goed over nagedacht.  Restaurant Destino kiest altijd voor de beste ingredienten en echte Spaanse streekproducten. Restaurant Destino staat voor altjd eerlijk en altijd vers. Door de betaalbare gerechten is Destino er voor iedereen!

De staff van Restaurant Destino reist regelmatig af naar Spanje om daar nieuwe gerechten en producten te bekijken. U zal vast wel trek hebben gerkegen dus kom gezellig langs en laat u verwennen door Restaurant Destino. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om restaurant Destino bij u  te laten komen via de catering service.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Restaurant Destino

Restaurant Destino

Rotterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0108422059

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten