Eten en drinken regio Amsterdam: Genieten van traditionele Hollandsche recepten bij Restaurant Greetje

Restaurant Greetje in Amsterdam

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(120)

Gespot door: Berenice Barbosa
5 februari 2014

Je zou dit een oer-Hollands gerecht kunnen noemen, maar eigenlijk is het een OVER-Hollands restaurant. Traditionele Nederlandse recepten en lekkernijen krijgen hier een upgrade. Trekdropijs? Wat een ongelofelijke smaaksensatie! En van mijn mals-krokante kalfssukade heb ik zo langzaam mogelijk gegeten om rustig van iedere hap te kunnen genieten. Dit is een ongelofelijk aangenaam en gezellig restaurant voor fijnproevers die er wat voor over hebben (het is namelijk wel een beetje prijzig) voor...

lees meer ›

Verse ingrediënten, gezellige bediening, gemoedelijke sfeer

Restaurant Greetje is een Hollandse Specialiteitenrestaurant waar met ingrediënten van Nederlandse bodem wordt gekookt. De sfeer in het restaurant is gemoedelijk en is er op gericht dat je gezellig en lekker dineert in een huiselijke ambiance. 'Verloren' Hollandse gerechten worden bij Greetje op originele wijze weer in ere hersteld.

Wat te denken van bijvoorbeeld een tosti van origineel Fries suikerbrood belegd met een huisgemaakte terrine van eendenlever met ambachtelijk bereidde appelstroop of gegrilde kalfslende van Waterlands Weelde met foeksandijvie en gesmolten eendenlever? Je kunt je alles heerlijk laten smaken met een aangenaam glas wijn uit het met zorg samengestelde wijnassortiment. Greetje is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Peperstraat 23 met een spectaculair uitzicht over de Montelbaanse Toren.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Restaurant Greetje

Restaurant Greetje
Peperstraat 23-25
1011 TJ Amsterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0207797450

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten