Eten en drinken regio Rotterdam: Vislokaal en kookstudio, geïnspireerd op ruw Normandiê met uitsluitend biologische producten

Vislokaal KAAP in Rotterdam

Beoordeling: (2) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(123)

Gespot door: Berenice Barbosa
5 maart 2014

In dit restaurant is het echt genieten voor de vis- en vegetarische liefhebber, de chef maakt hier altijd de meest bijzondere gerechten. Echt een plek waar je je kunt laten verrassen!

lees meer ›

Ontspannen sfeer, overheerlijke vis en originele vegetarische gerechten

KAAP is één van de betere visrestaurants in Rotterdam. Ontspannen sfeer, erg lekkere vis en originele gerechten. Ik word hier wel gelukkig van! Moet zeggen dat ik het erg fijn vond te ervaren dat ik bijna letterlijk over de schouders van de kok mee kon kijken dankzij de open keuken. Hier krijg je oprecht eten voor geschoteld wat met zorg bereid is, dat zie je terug in alles. Schatten van obers in de bediening overigens ook, heel leuk om te zien en ervaren. Je merkt hier dat ze plezier in hun werk hebben.

Voor ik het bijna vergeeet: Als het mooi weer is en je ploft op het terrasje neer... Genieten! Je waant je een beetje in het buitenland in vakantiesferen, heerlijk. Kortom: erg charmant visrestaurantje dit. KAAP staat wat mij betrect voor relaxed, supervriendelijk, gezond en smullen. Gewoon een keertje gaan kijken zeg ik!

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Vislokaal KAAP

Vislokaal KAAP
Delistraat 48
3072 ZL Rotterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0104232222

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten