Eten en drinken regio Eindhoven: Walhalla voor vegetariërs en wereldreizigers met heimwee naar exotische smaken

Restaurant Ons in Eindhoven

Beoordeling: (4) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(108)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
16 december 2013

Brabantse gezelligheid kent bij KNUS geen tijd. Mijn hemel wat is dit een heerlijk huiselijk eetcafeetje, met mooi uitzicht op de kerk. De warme omgeving, met her en der wat bankjes hoekjes, maakt dat de Eindhovenaar hier ook vaak genoeg komt om beneden krantje te lezen en lekker bakkie koffie. De ligging aan het begin van het uitgaansgebied van Eindhoven maakt het helemaal top.

De chef lijkt net van een tropisch eiland samen met Bob Marley af te zijn gekomen

Eten bij Ons is een oppepper voor lijf en ziel. Want wat voelen we ons toch elke keer weer goed als we hier naar buiten stappen, compleet verzadigd, energiek en o zo gezond. Alles is hier eco, groen of bio. 

De chef lijkt net van een tropisch eiland samen met Bob Marley af te zijn gekomen. Zijn fantastische rasta en zonnige humeur zou ook gewoon al volstaan als interieur. Hij vertelt je vol enthousiasme over zijn kookstijl en de specials. Zijn menukaart is het walhalla voor vegetariërs en wereldreizigers met heimwee naar exotische smaken.

Van het interieur hebben ze een maffe mix van allerlei stijlen gemaakt. Het is een raadsel hoe ze het bij elkaar hebben kunnen krijgen, maar het werkt wél. Grafische teksten in knalkleur tegenover een lieflijk geschilderd weidelandschap. Een hysterisch behangetje tegenover een strakke grasgroene muur: hier kan het gewoon hoor.

 

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Restaurant Ons

Restaurant Ons
Kerkstraat 16
5611 GJ Eindhoven

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0402938917

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten