Eten en drinken regio Arnhem: Bijzonder plekje waar niet veel Arnhemse restaurants aan tippen

Restaurant 't Amusement in Arnhem

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Gespot door: Marthine Ruitenberg
5 maart 2014

Ik word zo blij van restaurantjes als 't Amusement! Het personeel is hier zo puur en oprecht vriendelijk. Je kunt een bord op tafel smijten, maar ook mooi uitserveren. Het laatste is wat er bij 't Amusement goed aangeleerd. Met alle gasten wordt ook een leuk babbeltje gemaakt (als er tijd voor is). Ik heb ook even in de keuken mogen gluren: wat een passie hier zeg. De gerechten die eruit komen rollen zijn ook mooi kunstwerkjes op zichzelf. Chapeau!

Arnhem staat niet bepaald te boek als culinair paradijs. 't Amusement is echter een bijzonder plekje waar niet veel restaurants aan kunnen tippen. Wat direct opvalt als je binnenkomt is de kleurrijke, happy en frisse aankleding van het restaurant. Duidelijk een vrouwelijke touch. Het interieur is ook lekker eigenwijs. Zo hangen aan de muren hangen vrolijk gekeurde pumps en baretjes. Als je hier bent en naar de vrolijke spring in het veld chef Estée kijkt, is duidelijk dat deze zaak een kijk in de ziel geeft van de jonge chef.

Zij was overigens de eerste winnares van MasterChef. Dat ze hier kunnen koken moge duidelijk zjin in dit charmante restaurant. Ook in de bediening is duidelijk dat men waar men het over heeft. Heel mooi hoe het plezier van iedereen afstraalt tijdens het werk. Ik beschouw mezelf als een kritische restaurantgast. Echter hoefde ik bij ´t Amusement niet eens na te denken over kritiek. Dit blijft een van de beste zaken die Arnhem op dit moment heeft.

Jij bepaalt ons aanbod, stem nu!

Onze spotter vond dit een bijzonder plekje. Steun jij dit bedrijf ook! Geef ze dan jouw stem.

 

6

Bij minimaal 100 stemmen wordt dit bedrijf opgenomen in ons aanbod

Hier zit Restaurant 't Amusement

Restaurant 't Amusement
Roermondsplein 35
6811 JN Arnhem

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0268481697

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten