Eten en drinken regio Eindhoven: Restaurant Vintage, dineren op oude noppenbanken onder ouderwetse lampenkappen

Restaurant Vintage in Eindhoven

Beoordeling: (2) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(127)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
10 februari 2014

Restaurant vintage is echt wat je noemt vintage! Overal vind je het bewijs terug, van de bruin leren noppenbanken tot de stoeltjes, aan de tafeltjes, en de ouderwetse lampenkappen! Ook het eten heeft een vintage smaakje. Eigenlijk moet je hier gewoon even langs gaan om een hapje te eten en het zelf te ervaren.

lees meer ›

Gasten ervaren Vintage doorgaans als een sfeervol en laagdrempelig restaurant

Vintage durft anders te zijn en geeft een vernieuwende draai aan de authentiek Franse en Zuid-Europese keuken. Er hangt een zeer aangename sfeer in het restaurant, die mede mogelijk gemaakt wordt door het vriendelijke en professionele personeel. Zij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

De zaak doet een beetje industrieel aan, maar ze zijn er zeker in geslaagd het hier gezellig en gemoedelijk te maken. Gasten ervaren Vintage doorgaans als een sfeervol en laagdrempelig restaurant, middenin hartje Eindhoven. De kaart verrast altijd weer en er staat absoluut voor ieder wat wils op. Ook met specifieke wensen kan eenvoudig worden meegebogen. De combinatie van sterke vormgeving, een toegankelijke ambiance en een prima prijs-kwaliteit verhouding maken Vintage een absolute aanrader!

We kunnen het allemaal heel leuk vertellen, maar wat jij hiervan vindt is het belangrijkst! Ben je net zo enthousiast als wij?

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Restaurant Vintage

Restaurant Vintage
Kerkstraat 3
5611 GH Eindhoven

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0402377997

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten