Avontuur regio Rotterdam: Op topsnelheid thundercatten op golven van 2-3 meter hoog met RIB-Experience

RIB-experience in Rotterdam

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(114)

Gespot door: Berenice Barbosa
2 januari 2014

Van een afstand lijkt zo’n supersnelle thundercat heel eng , maar als je er eenmaal in zit, valt het reuze mee. Ik vond het tof en spannend om op hoge snelheid over het water te scheuren en Rotterdam vanuit kikkerperspectief te zien. We kwamen op plekken waar je normaal gesproken niet komt zonder boot, zoals midden in de Rotterdamse haven. Maar ook de bekendere toeristische spots waren heel cool om met een thundercat te bezoeken (zoals lekker onder de Erasmusbrug door scheren of de...

lees meer ›

Op hoge snelheid door de branding

Nieuw in Nederland! Deze boten gelden als de sportwagens onder de boten en geven je de ultieme adrenaline kick. In Zuid-Afrika is het Thundercat varen een officiele sport geworden. Onder begeleiding van een ervaren piloot stuiter je met 90 km/u door de branding op golven van 2-3 meter hoog. 

Omdat deze activiteit niet zonder gevaren is, wordt er van tevoren een uitgebreide veiligheidsinstructie gegeven. Thundercats zijn te boeken vanaf 10 personen per 2,5 - 4 of 8 uur.

RIB-Experience Rotterdam organiseert pleziervaartevenementen op en rondom de wateren van Rotterdam, van bootraces en rondvaarttours tot partybootritten en piratentochten voor kinderen. Ze zijn ervaren in hun vak en beschikken zelfs over de snelste boten van Rotterdam. Een van de meest spectaculaire events is ongetwijfeld de thundercat-race op het strand van Ouddorp. Vergeet vooral je camera niet! Maar... hou deze wel goed vast tijdens de rit!

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit RIB-experience

RIB-experience
Admiraliteitskade 85
3063EG Rotterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0654321186

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten