Eten en drinken regio Eindhoven: Loop met de kok langs de dagverse producten en stel samen je menu samen

Smalle Haven in Eindhoven

Beoordeling: (6) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(107)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
12 maart 2014

De kok legt je uit wat hij heeft heeft ingekocht die dag en jij beslist wat je wilt. Origineel! Het ontbreken van de kaart is prima, dat maakt het alleen maar spannender. Het lukt ze elke keer weer een gezellige sfeer te creëren waarin je je thuis voelt. Het restaurant van de Smalle Haven is een bonte mengelmoes van retro en kunst, vintage meubelen en jong design. Tof dat je al het interieur kunt kopen!

lees meer ›

De keuken staat midden in de zaak, zonder enige afscheiding

Er is een open keuken waar je als gast wordt uitgenodigd om naar een vitrine met dagverse producten door te nemen, alwaar de kok uitlegt wat voor mogelijkheden het menu heeft voor die dag. Geloof ons: er is voor ieder wat wils en keuze genoeg. Jouw diner doornemen met de chef is weer eens wat anders. Iets waar een stad Eindhoven misschien wel een beetje behoefte aan heeft. 

Bij resta komen de gasten niet sec voor het eten. Men komt hier tevens voor het interieur. Je moet dus niet gek opkijken als iemand na het diner met een paar stoelen of een kekke lamp onder de arm het pand verlaat. Ja, je leest het goed: alles in deze zaak alles te koop. De bonte mengelmoes van vintage en jong design zorgt voor een kleurrijk interieur, dat dus per dag anders kan wisselen.

 

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Smalle Haven

Smalle Haven
Smalle Haven 8-14
5611 EJ Eindhoven

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0402960098

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten