Dagje uit regio Den Bosch: Schaatsuitje in een wintersport-achtige omgeving

Sportiom in Den Bosch

Beoordeling: (2) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(101)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
6 februari 2014

Schaatsen blijft toch leuk hè! Ik doe het niet zo vaak, maar als ik het dan weer een keertje doe is dit toch wel een hele vette omgeving. Ik zit te denken: hier moet je lekker naartoe gaan met je date. Drankje doen, beetje schaatsen, mensen kijken. Ja, leuk. Maar niet in het weekend met je date gaan hoor, want dan zijn de kids de baas.

lees meer ›

Trui aan, sjaal om, schaatsen aan het gaan!

Van oktober tot april is schaatssensatie IceFun Sportiom open voor een spannende schaatstocht over de Noordpool waar het soms écht kan sneeuwen. Hier schaats je bergopwaarts, door grotten en via een schaatshelling weer terug naar de kade waar je kan genieten van een heerlijke kop warme chocomel. Of heb je honger gekregen? Ga daar op zoek naar Scott's Cabin, waar poolreizigers zich kunnen opwarmen met warme chocolademelk, koek & zopie.

Trui aan en sjaal om, want op IceFun Sportiom waait zo nu en dan een stevige poolwind. Op deze thema schaatsbaan glijd je door grotten en over kleine heuveltjes. Om je heen lijkt het alsof je in een wintersportoord bent beland. Vanaf de schaatshelling bereik je de bevroren kade van een winters dorp.  Ook leuk: organiseer 'ns een schaatsuitje voor de hele familie of al je collega's.

Sportiom ’s-Hertogenbosch is het meest veelzijdige sportcentrum van Brabant. In dit 22.000 m² tellende sport- en vrijetijdscentrum worden beweging en fun perfect gecombineerd. 

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Sportiom

Sportiom
Victorialaan 10
5213 JE Den Bosch

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

073-6464646

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten