Eten en drinken regio Amsterdam: Bourgondisch genieten in informele sfeer in dit Stadscafe in Zuid

Stadscafe Van Mechelen in Amsterdam

Beoordeling: (2) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(106)

Gespot door: Tessa Smits
14 februari 2014

Ik heb dit stadscafe gespot omdat ik zo onder de indruk was van het interieur, ze hebben deze oude autogarage een prachtige design make-over gegeven waardoor het een industriële look heeft waar de gezelligheid vanaf straalt. Het is de plek waar de Schinkelbuurt waar de local samenkomt om gezellig samen te eten en te borrelen!

lees meer ›

Van Mechelen is een stadscafé dat staat voor kwaliteit, informeel en met oprechte aandacht voor de gast

Van Mechelen is de grote jonge broer van Belgisch bierproeflokaal de Zotte en Gent aan de Schinkel, met gelijke karakter eigenschappen maar een hele eigen identiteit. Van Mechelen staat voor Bourgondisch genieten in een informele sfeer, in een prachtige industriële ruimte met klassieke gerechten, producten van betrokken leveranciers, die producten leveren met oog voor duurzaamheid en kwaliteit.

Hier worden simpele, maar overheerlijke daggerechten op het schoolbord gepresenteerd. Bekijk uiteraard ook eeven cafékaart met heerlijke borrelhappen, schaal- en schelpdieren van de dag, kazen van Kef en charcuterie van slagerij Broekhuizen uit Balkbrug en terrine van Diny Schouten. Ook kids zijn welkom in Van Mechelen. Verwacht geen kinder-menuutjes met nuggets en appelmoes, maar ze maken hiergraag een aangepaste portie van de kaart.

Grown ups: don't worry! De bar is ruim opgezet en geschikt voor een goede borrel, 8 Belgische bieren van het vat en nog eens 15 bieren op fles.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Stadscafe Van Mechelen

Stadscafe Van Mechelen
Sloterkade 96/97
1058 HK Amsterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0202212348

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten