Dagje uit regio Rotterdam: Als ik aan Rotterdam denk, denk ik aan een havenstad!

Stand Out to Sea! in Rotterdam

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Gespot door: Denice Satink
17 april 2014

Als ik aan Rotterdam denk, denk ik aan een havenstad. Hoe tof is het dan als je hier een festival kan meemaken? 17 en 18 mei kan jij een echte festival belevenis mee maken. De 2de editie van Stand Out to Sea. Op 2 geweldige oude havenplaatsen is van alles te beleven. Kunst, muziek theater, rondleidingen en workshops voor jong en oud.

Voor locatie Scheepschelling is hier een klein deel uit het programma. De straatartiest Toon Polygoon draait 78-toerengrammofoonplaten en laat publiek boodschappen inspreken met zijn oude bakelieten telefoon. De Rotterdamse cult singer/songwriter Harry Merry zal gekleed in een matrozenpak experimentele rockmuziek op een orgel ten gehore brengen. Kindermuziektheater De Rattenvanger, betovert het publiek met een muziekoptocht met liedjes en live soundscape. Of te wel er is van alles te doen bij Scheepschelling.

De tweede locatie is de Leuvenhaven, het hoofdkwartier van Het Havenmuseum. In het Verolme Paviljoen is een bijzondere havenkunst expositie te zien. Diverse kunstenaars die het thema haven, zee of water gebruiken in hun werk zijn speciaal voor Stand Out To Sea uitgenodigd. Dit is een klein deel van wat er dit weekend gaat gebeuren. Zo veel te zien en te doen dat het hoe dan ook een leuk weekend gaat worden.

Boven de 18 jaar kun je voor €3.50 op dit festival genieten. Onder deze leeftijd ben je er voor €1,- al bij! Dit is inclusief deelname aan workshops (hier moet je wel voor inschrijven.)

Beeld materiaal: Stand Out to Sea

Jij bepaalt ons aanbod, stem nu!

Onze spotter vond dit een bijzonder plekje. Steun jij dit bedrijf ook! Geef ze dan jouw stem.

 

1

Bij minimaal 100 stemmen wordt dit bedrijf opgenomen in ons aanbod

Hier zit Stand Out to Sea!

Stand Out to Sea!
Leuvehaven 50
3011 EA Rotterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

010-4048072

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten