Eten en drinken regio Haarlem: Restaurant met prachtig pand waar ik zowel graag kom borrelen en dineren

Stempels in Haarlem

Beoordeling: (2) Bedankt voor je beoordeling!

Gespot door: Linda Miete
3 maart 2014

Wat leuk! Tom de barman laat mij voor openingstijd al binnen. In dit restaurant kennen ze hun gasten echt persoonlijk, dat geeft mij altijd een prettig gevoel. Dit is vooral een bijzondere plek door het gebouw waarin het restaurant is gevestigd. Vroeger werd hier namelijk geld gedrukt. Kijk, dat spreekt bij mij wel tot de verbeelding.

De naam Stempels komt uit de tijd dat dit gebouw een drukkerij was en zij het grootste assortiment stempels en lettertypes hadden. Zij werden hierdoor een speciaaldrukkerij en kregen ze van de Nederlandse Bank de opdracht om ook bankbiljetten te drukken.   Nu is van die bedrijvigheid weinig meer te merken. Maar de oude inrichting is nog wel gebleven. Zo geniet ik vooral van alle oude details die gecombineerd zijn met een modern design (zoals de turquoise muren).

Het is maar goed dat het is omgetoverd tot een restaurant. Nu kan ik namelijk op het terras heerlijk genieten van de geserveerde kwaliteitsgerechten. Helemaal op zomerdagen kan ik hier helemaal wegzwijmelen en wil ik hier de rest van mijn leven wel zitten. Al me al is het echt een prachtig pand waar ik zowel graag kom borrelen als lekker eten.

Jij bepaalt ons aanbod, stem nu!

Onze spotter vond dit een bijzonder plekje. Steun jij dit bedrijf ook! Geef ze dan jouw stem.

 

16

Bij minimaal 100 stemmen wordt dit bedrijf opgenomen in ons aanbod

Hier zit Stempels

Stempels
Klokhuisplein 9
2011 HK Haarlem

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

023 5123910

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten