Eten en drinken regio Rotterdam: Cupcakes van wereldklasse en overheerlijke high tea

Ten to Three Bakery in Rotterdam

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(104)

Gespot door: Berenice Barbosa
23 december 2013

Wát een kleurrijk interieur; zachtroze kleuren, grappige versieringen op de muur en leuk ingerichte zitjes zorgen voor een warm welkom als je binnenkomt. Het unieke zit hem in de enorme hoeveelheid aan keuze die ze bieden in de bakery. Glutenvrij, veganistisch, standaard, eenvoudige cupcakes: alles zo uitgebreid creatief en mooi versierd, dat je sterk in je schoenen moet staan om ze niet allemaal te bestellen!

Bereid met de beste ingrediënten en een sprankje magie

Ten to Three Bakery, is een cupcakebakkerij met 2 filialen in Rotterdam. In de open keukens bakken de bakkers iedere dag een groot assortiment cupcakes. Daarnaast leveren ze op maat gemaakte cupcakes voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften en zakelijke aangelegenheden. Ze hebben ook glutenvrije, suikervrije en veganistische producten.

 Inspiratie voor de naam Ten to Three komt van de laatste regels uit het gedicht "The Old Vicarage, Grantchester" van de geliefde Engelse oorlogsdichter Rupert Brooke, die met deze slotregels de Engelse traditie van afternoon tea vastlegde.

"Say, is there Beauty yet to find? And Certainty? and Quiet kind? Deep meadows yet, for to forget The lies, and truths, and pain? . . . oh! yet Stands the Church clock at ten to three? And is there honey still for tea?"

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Ten to Three Bakery

Ten to Three Bakery
Aert van Nesstraat 24
3012 CA Rotterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0104144996

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten