Eten en drinken regio Amsterdam: Overheerlijke visgerechten in authentiek decor bij The Seafoodbar

The Seafoodbar in Amsterdam

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(119)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
5 februari 2014

Dit visrestaurant heeft een hele relaxte en ongedwongen sfeer! Je kan hier genieten van top service en de leuke ambiance in dit gezellige vis restaurant. Met heerlijk eten en de bijpassende drankjes! Wat erg leuk is om te zien is dat je bij de toiletten de super hygiënische deurklink vindt die je niet met je handen aan hoeft te raken!

lees meer ›

Dagverse producten van top kwaliteit

 The Seadfood Bar kunt u vinden op de Van Baerlestraat 5, de Van Baerlestraat is een van de mooiste straten van Amsterdam. Het vondelpark zit naast de deur en het Rijksmuseum is op loopafstand.

Bij The Seafood Bar vindt u een hedendaags concept dat staat voor Casual Dining. Dit gebeurt allemaal in een ongedwongen sfeer waarop u de gehele dag door gewoon naar binnen kan lopen. U krijgt dan de keuze uit de voortreffelijke gerechten die The Seafood Bar met veel passie maakt. Naast het eten kunt u genieten van een goed glas wijn en rustig achteroverleunen en genieten van al het goede dat de zee te bieden heeft.

The Seafood Bar staat voor goed eten en werkt daarom uitsluitend met dagverse producten van top kwaliteit. De producten zijn onbewerkt, zonder toevoegingen en zo veel mogelijk biologisch en Fair Trade. De vis die ingekocht wordt is waar mogelijk lijngevangen wilde vis, MSC gecertificeerd, zorgvuldig geselecteerd en door onze koks op ambachtelijke wijze verwerkt. De wijnen die geserveerd worden zijn zorgvuldig uitgekozen zodat elke gerecht geserveerd kan worden met een bijpassende wijn. The Seafood Bar staat dus voor kwaliteit en eerlijk eten.

Het concept van The Seafood Bar is van Fons de Visscher. De liefde voor vis, het bourgondische leven en een goed glas wijn wordt gecombineerd met de dagelijkse arbeid. Hierdoor is er een ambiance ontstaan van ambachtelijkheid, authenticiteit en ongedwongen gezelligheid.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit The Seafoodbar

The Seafoodbar
Van Baerlestraat 5
1071 AL Amsterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

020-6708355

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten