Eten en drinken regio Rotterdam: Trattoria Gusto vormt samen met zusterrestaurant Oliva een Italiaans culinair centrum in Rotterdam

Trattoria Gusto in Rotterdam

Beoordeling: (3) Bedankt voor je beoordeling!

Gespot door: Marthine Ruitenberg
21 februari 2014

Voor de beste pasta en antipasti in Rotterdam ga je naar Gusto! Alles is Italiaans en door de koks vers klaargemaakt. Ze hebben zelfs een eigen ijssalon waar je de lekkerste Italiaanse desserts kunt uitzoeken. De mooiste gerechten en een topservice maken deze plek zeker tot een aanrader.

Trattoria Gusto vormt samen met zusterrestaurant Oliva - beide opgericht door eigenaar en chef Alex Verburg - een Italiaans culinair centrum in het Witte de Withkwartier in Rotterdam. Bij Gusto kan je van 11:00 tot 22:30 uur terecht voor koffie met patisserie, lunch, apperitivo bij de bar, diner en een naborrel.

Bij Gusto staan eenvoud en kwaliteit voorop en werken de chefs zoveel mogelijk met biologische ingrediënten. Het menu is met seizoensgebonden en er worden alleen verse producten gebruikt. Het menu wordt bewust eenvoudig gehouden vanwege de voortdurende wisseling in het aanbod en de specialiteiten. Ervaar zelf de kwaliteit en sfeer.

Jij bepaalt ons aanbod, stem nu!

Onze spotter vond dit een bijzonder plekje. Steun jij dit bedrijf ook! Geef ze dan jouw stem.

 

5

Bij minimaal 100 stemmen wordt dit bedrijf opgenomen in ons aanbod

Hier zit Trattoria Gusto

Trattoria Gusto
Schiedamse Vest 40
3011 BA Rotterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0102800812

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten