Ontspanning regio Houten: Prive wellness in deze bijzondere hotelkamers met eigen haardvuur

Van der Valk Houten in Houten

Beoordeling: (4) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(124)

Gespot door: Berenice Barbosa
12 november 2013

Mijn favoriet is de Almost Heaven Suite! Genieten is 1, maar samen telt voor 2! Vandaar dat ik deze locatie van Van der Valk heb gespot. Het is sowieso een mooi hotel, maar aan de Suites is duidelijk veel aandacht besteed. Denk aan de Afrika Suite, de Wellness Suite, de Royal Suite of Almost Heaven Suite. Allemaal zijn tot in de kleinste detail volgens het thema ingericht. En, ook leuk.... voor de newly weds is er een Honeymoon Red Suite. Bubbelse!

lees meer ›

Een Kingsize bed met sauna, stoom-douche cabine, of hartvormige whirlpool in je Suite? Alles kan bij Van der Valk Houten!

Hotel Houten is één van de nieuwste ontwikkelingen van Van der Valk Hotels en restaurants, centraal gelegen aan de A27 op een steenworp afstand van de stad Utrecht. Het meest opvallende aan dit luxe 4* hotel is de vorm van het gebouw, een toren van 60 meter hoogte, maar ook in het gebouw zijn veel nieuwe ideeën verwerkt met een luxueuze uitstraling.

Bij binnenkomst stap je direct in een royale, moderne lobby, en eenmaal binnen, laat het gevoel van rust en luxe je waarschijnlijk niet meer los. Het sfeervolle viersterren hotel is dan ook ontworpen met comfort als belangrijkste uitgangspunt. Het hotel heeft rustige kleuren qua interieur, ruime kamers en adembenemende suites, vaak met uitzicht over de uiterwaarden of Utrecht.


De Suites zijn ingericht volgens thema, zoals de Honeymoon Red Suite, de Afrika Suite, de Wellness Suite, de Royal Suite, Family Suite, of Almost Heaven Suite. Allemaal zijn ze tot in de kleinste detail volgens het thema ingericht en voorzien van alle luxe, zoals een sauna of een stoom-douche cabine! 
De openbare ruimtes zijn ook mooi ingerecht, zo tref je er prachtige en comfortabele Chesterfields bij het haardvuur, of kan je nog even naborrelen in de trendy bar.

Qua ligging ligt het centraal aan de A27 op steenworp afstand van Utrecht. Het biedt ook culinaire ontdekkingsreizigers de kans om te genieten. In het sfeervolle restaurant kies je  uit een royale hoeveelheid smakelijke gerechten, variërend van een eenvoudig (maar overheerlijk) gegrild stukje vlees tot een mooi seizoensgerecht.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Van der Valk Houten

Van der Valk Houten

Houten

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0306346800

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten