Eten en drinken regio Den Bosch: Delicatessevisjes zoals visjes ooit bedoeld zijn

Vischwinkel Visch in Den Bosch

Beoordeling: (2) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(115)

Gespot door: Tessa Smits
17 maart 2014

Ik kan niet anders dan stoppen voor de pui van deze visspeciaalzaak, wat een prachtig pand, een moderne en professionele uitstraling. Hier moet ik meer van weten, de eigenaar vertelt enthousiast dat ze net geopend zijn, een rasondernemer die vele zaken heeft gehad, het ging weer kriebelen en hij wilde een visspeciaalzaak zoals je die bijna nergens ziet. Echt professioneel met bijzondere visproducten en natuurlijk een lunchplek om te genieten van de warme visgerechten of je verse haring, de...

lees meer ›

Vergeet die viskarren op de markt, als je in Den Bosch bent moet je voor de lekkerste vis naar Visch.

Bij Vischwinkel Visch weet je dat je goed zit als je opzoek bent naar kwaliteitsvis. Ondernemers Nico en Jos hebben veel ervaring met zich meegebracht en daarmee in de zaak gestopt. Nico stamt af van een familie die al generaties actief is in de visindustrie. Ook heeft hij jarenlang de Nederlandse supermarkten voorzien van kwaliteitsvissalades. Als dit nog niet genoeg is hebben Jos en Nico ook samen een kookstudio gehad waar er uiterraard overheerlijke visgerechten werden bereid. Naast veel ervaring zit er ook veel kwaliteit in de zaak. Visch probeert altijd zoveel mogelijk gecertificeerde vis aan te bieden. De vis die in het wild wordt gevangen bevat het MSC keurmerk en de gekweekte vis bevat het ASC keurmerk.

Deze unieke viszaak let ook nog op de generaties na ons. Zodra er namelijk bepaalde vis zich in de kuittijd bevindt, dan zal deze vis tijdelijk niet verkocht worden. Zo kunnen de generaties na ons ook nog van de vis die wij kennen genieten.

Visch is elke week op dinsdag tot en met vrijdag geopend van 8 uur tot half 7, op zaterdag van 8 tot 5 en op zondag van 12 tot 5. Doordeweeks is Visch tot lekker laat open, dus als je doordeweeks nou eens geen zin hebt om te koken, dan kan je na je werk bij Visch langsgaan en kiezen uit een groot aanbod van kant-en-klaarmaaltijden. Deze stop je dan een paar minuutjes in de oven en.. Voilá! Je hebt een overheerlijke vismaaltijd.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Vischwinkel Visch

Vischwinkel Visch
Kolperstraat 14
5211 KC Den Bosch

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0736901228

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten