Eten en drinken regio Rotterdam: Restaurant & cateraar met mediteraanse kook-en eetcultuur

Westerkaatje in Rotterdam

Beoordeling: (3) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(130)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
29 januari 2014

Een lekkere gezonde maaltijd kan je hier zelf samenstellen. Alles is zelf bedacht en zelf gemaakt. Bij westerkaatje is ook alles te koop. zoals het bestek, schalen en glazen. Een zaak waar je helemaal uit je dak kan gaan op welk gebied dan ook. Kopen eten en leven! fantastisch!

lees meer ›

Westerkaatje heeft ook een traiteur en trattoria.

U dacht waarschijnlijk al waar komt de naam Westerkaatje vandaan? De naam Westerkaatje is afkomstig van het adres waar het allemaal begonnen is namelijk de Westerkade in Rotterdam. Westerkaatje is in 1994 begonnen en is nu uitgegroeid tot een heerlijk medeteriaans restaurant.

Westerkaatje is ook een catering bedrijf dat catert voor mensen thuis, op locatie maar ook voor bedrijven. Westerkaatje heeft ook een traiteur en trattoria. De mediteraanse kook-en eetcultuur is daarbij het voornaamste kenmerk.

Westerkaatje verorgt voor particulieren en bedrijven allerei feesten, culturele evenementen, besloten congressen, symposia en nog veel meer! U heeft dan de keuze uit heel veel menu's zoals een tapasbuffett, lunch maar ook high tea kunnen wij voor u verzorgen. U kunt bij het Westerkaatje ook terecht voor kookworkshops om zo u eigen skills een beetje bij te schaven. U leest het al het Westerkaatje is van alle markten thuis.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Westerkaatje

Westerkaatje

Rotterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0104665243

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten