Eten en drinken regio Haarlem: Prachtig afgelegen terras met uitzicht op het water

Zuidam in Haarlem

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Gespot door: Nino Raaff
14 april 2014

Ik liep in Haarlem langs het Spaarne om me heen kijkend en bewonderend over hoe leuk ik de stad wel niet vond, toen ik in mijn ooghoek een prachtige ouderwetse molen zag staan met daarnaast een heel leuk terras aan het water. Ik dacht: 'daar wil ik een bakkie koffie doen.

Het was nog even zoeken omdat het wat afgelegen in een hoekje zat, middenin een woonwijk afgezonderd van autowegen en dergelijke. Maar omdat het restaurant en terras zo afgelegen en afgezonderd zat maakte dit het terras en het uitzicht ervan nog mooier. Ik ging zitten, kreeg een kop koffie en genoot van het uitzicht over het water met een ouderwetse molen naast me. Op dat moment zag ik een soort rails naast me. De ober vertelde me dat dit vroeger tot de familie Zuidam behoorde die hier een scheepsbouw bedrijf waren begonnen. Sinds 4 jaar staat op deze plek een restaurant. Goede keuze als je het mij vraagt!

Het restaurant ziet er van binnen ook pico bello uit, de inrichting hebben ze zo gemaakt dat je het gevoel krijgt dat je door de kapitein verwelkomd wordt op zijn schip. Maar wil je dit gevoel zelf ervaren dan zeg ik: 'see for yourself'

Jij bepaalt ons aanbod, stem nu!

Onze spotter vond dit een bijzonder plekje. Steun jij dit bedrijf ook! Geef ze dan jouw stem.

 

2

Bij minimaal 100 stemmen wordt dit bedrijf opgenomen in ons aanbod

Hier zit Zuidam

Zuidam
Scheepersdijk 2 ( A )
2011 AT Haarlem

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

023-8447593

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten