100% bijzonder
Amsterdam
Gratis

 • 1
 • 2
 • 3

NeighbourFood Market in Amsterdam

“Iedereen die houdt van ambachtelijk, lekker, samen eten en op zondag enigszins op tijd uit bed is…”

Heerlijk laid back sfeertje op het westergasterrein. Ik ga hier altijd lekker op m'n gemak een beetje rondstruinen. Voel me altijd helemaal geïnspireerd door al die gepassioneerde food-ondernemers om met nieuwe ingrediënten en smaken thuis aan de slag te gaan.

De Tekstsmederij in Amsterdam

“Wat speelt zich af achter de schermen van een theaterproductie?”

Zelf nog nooit geweest, maar ik kwam dit programma tegen en vind dat ie op Spotzter thuishoort. Lijkt me enorm interessant om de 'making of' van een theater productie, live mee te maken. Een bijzonder gratis uitje, leek mij. Maar wellicht denken jullie daar anders over, dus laat je stem horen!

Het Concertgebouw in Amsterdam

“Iedere dag een vrij toegankelijke uitvoering”

Het concertgebouw is vanwege zijn wereldberoemde akoestiek een van de bijzonderste gebouwen om een concert te beluisteren. Ik vind het altijd echt betoverend. Tijdens de zogeheten 'lunchconcerten' kun je zelfs iedere woensdagmiddag gratis van prachtige uitvoeringen genieten!

 • Het concertgebouw is vanwege zijn wereldberoemde akoestiek een van de bijzonderste gebouwen om een concert te beluisteren. Ik vind het altijd echt betoverend. Tijdens de zogeheten 'lunchconcerten' kun je zelfs iedere woensdagmiddag gratis van prachtige uitvoeringen genieten!

  Gratis
  020Amsterdam
  Het Concertgebouw
 • Heerlijk laid back sfeertje op het westergasterrein. Ik ga hier altijd lekker op m'n gemak een beetje rondstruinen. Voel me altijd helemaal geïnspireerd door al die gepassioneerde food-ondernemers om met nieuwe ingrediënten en smaken thuis aan de slag te gaan.

 • Deze markt werd door veel vriendinnen van mij aanbevolen, die waren allemaal wild enthousiast. En inderdaad, als je er eenmaal bent, loop je niet gauw met lege handen het terrein weer af ;-) Ik vind het vooral leuk dat je op deze manier met de designers zelf in contact komt en echt unieke spullen koopt. De Sunday Market biedt een platform aan ontwerpers en kunstenaars om zichzelf en hun werk direct aan breed publiek te tonen. Tegelijkertijd bied

  Gratis
  020Amsterdam
  Sunday Market
 • Zelf nog nooit geweest, maar ik kwam dit programma tegen en vind dat ie op Spotzter thuishoort. Lijkt me enorm interessant om de 'making of' van een theater productie, live mee te maken. Een bijzonder gratis uitje, leek mij. Maar wellicht denken jullie daar anders over, dus laat je stem horen!

  Gratis
  020Amsterdam
  De Tekstsmederij
 • Geweldige plek voor kinderen om te ravotten, hutten bouwen of samen te knutselen. Zelfs de ouders worden hier weer kinderen. Door de leuke begeleiding is dit echt een aanrader. De meeste activiteiten zijn hier gratis. Maar ook de betaalde activiteiten zijn niet duur! Lekker zo midden in Amsterdam.

  Gratis
  020Amsterdam
  Bouwspeelplaats 't Landje

Gratis dagje uit

Op zoek naar een gratis dagje uit in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar locaties waar je gratis een geweldige dag kunt beleven, omdat je er niet uitgekeken raakt, je dagen later nog over praat of waar je de tijd compleet vergeet. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of opvallend hoge kwaliteit waar de toegang voor jou helemaal gratis is.
Venster sluiten