100% bijzonder
Amsterdam
Uit met kinderen

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

De Ontdekhoek in Amsterdam

“Je kunt kiezen uit meer dan 30 proefjes.”

De perfecte dag voor een kinderen en ouders, enorm leuk al die proefjes en activiteiten. Ze gaan er echt helemaal in op (en dat terwijl ze er ook nog veel van leren) mooie plek, netjes en hele fijne medewerkers die met veel enthousiasme de kinderen alles uitleggen.

Bouwspeelplaats 't Landje in Amsterdam

“Het Landje ligt mooi tussen de bomen, op een eilandje in het Rembrandtpark. ”

Geweldige plek voor kinderen om te ravotten, hutten bouwen of samen te knutselen. Zelfs de ouders worden hier weer kinderen. Door de leuke begeleiding is dit echt een aanrader. De meeste activiteiten zijn hier gratis. Maar ook de betaalde activiteiten zijn niet duur! Lekker zo midden in Amsterdam.

The Kidspiration Club in Amsterdam

“Een wekelijks wisselend kunstthema vormt elke zaterdag de basis”

Ik heb dit gespot omdat het echt een hele bijzondere plek is, hier wordt de kunstenaar in het kind losgemaakt. Ze krijgen voor hen begrijpelijke informatie over een kunstenaar en mogen deze kunststijl dan zelf uitproberen. En de kinderen vinden het geweldig om als echte kunstenaars aan de slag te gaan met een schilderij of tekening.

De Ontdekfabriek in Eindhoven

“In een oude verlaten fabriek beleef je avonturen met bijzondere bouwwerken en attracties”

Ik wilde weer 10 zijn toen ik hier binnenkwam, geweldig! Hier wordt zó creatief gespeeld met beeld en de creativiteit van die kinderen wordt zo mooi geprikkeld. Als ouder kun je je kinderen helpen met hun uitvindingen en na een paar uur hard werken kunnen jullie bijkomen met een heerlijk hapje en drankje in het barretje of op het terras. Oh, en trek de kids wel wat oude kleren aan.

 • Een kartbaan waar je de leukste feestjes kan geven! Super stoer om met je verjaardagfeestje naar een karting centrum te gaan. Ben je uitgeraced dan is er ook een hele toffe gekleurde bowlingbaan! Ben je wat ouder en is pattat en snoep je een beetje voorbij gegaan. Is er nog een toffe ruimte waar je door getint glas naar de racers kan kijken en lekker kan eten!

  Familie
  020Eindhoven
  Hezemans Indoor Karting
 • Zoek je iets leuks voor de kleine of heb je zin om even de stad in te gaan met je kinderen. Dan raad ik persoonlijk de winkel 'Helden en Boeven' in Amsterdam. Je kan namelijk bijna elk boek, die je kunt bedenken, voor kinderen van 0 tot 15 jaar hier vinden. Van leesboeken en liedjesboeken tot leren-lezenboeken en themaboeken. Daarnaast kan je hier ook speelgoed, kinderservies, DVD's, ansichtkaarten en Fair Trade handgemaakte knuffels vinden. Kort

  Familie
  020Amsterdam
  Helden en Boeven
 • Ik wilde weer 10 zijn toen ik hier binnenkwam, geweldig! Hier wordt zó creatief gespeeld met beeld en de creativiteit van die kinderen wordt zo mooi geprikkeld. Als ouder kun je je kinderen helpen met hun uitvindingen en na een paar uur hard werken kunnen jullie bijkomen met een heerlijk hapje en drankje in het barretje of op het terras. Oh, en trek de kids wel wat oude kleren aan.

 • Wil je een leuk dagje uit met kinderen? Ga dan naar Taartrovers in Amsterdam. Hier is echt van alles te doen. Het is niet alleen erg leuk maar ook erg leerzaam. De kinderen gaan aan de slag met theater, eten, beeldende kunst en nog veel meer. Ook is er een kinderfilmlab hier kunnen kinderen spelen met films en hun fantasie. De Taartrovers is een cultureel kinderwarenhuis en de grondleggers van interactieve culturele projecten voor kinderen.

  Familie
  020Amsterdam
  Taartrovers Kinderfilmlab
 • De perfecte dag voor een kinderen en ouders, enorm leuk al die proefjes en activiteiten. Ze gaan er echt helemaal in op (en dat terwijl ze er ook nog veel van leren) mooie plek, netjes en hele fijne medewerkers die met veel enthousiasme de kinderen alles uitleggen.

  Familie
  020Amsterdam
  De Ontdekhoek
 • Geweldige plek voor kinderen om te ravotten, hutten bouwen of samen te knutselen. Zelfs de ouders worden hier weer kinderen. Door de leuke begeleiding is dit echt een aanrader. De meeste activiteiten zijn hier gratis. Maar ook de betaalde activiteiten zijn niet duur! Lekker zo midden in Amsterdam.

  Familie
  020Amsterdam
  Bouwspeelplaats 't Landje
 • Ik heb dit gespot omdat het echt een hele bijzondere plek is, hier wordt de kunstenaar in het kind losgemaakt. Ze krijgen voor hen begrijpelijke informatie over een kunstenaar en mogen deze kunststijl dan zelf uitproberen. En de kinderen vinden het geweldig om als echte kunstenaars aan de slag te gaan met een schilderij of tekening.

  Familie
  020Amsterdam
  The Kidspiration Club

Leuk dagje uit met de kinderen

Op zoek naar een echt leuk familie uitje in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar plekken waar je aan je kinderen geen kind hebt, zelf ook een superleuke dag hebt en je eens wat anders gaat doen. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of extreem hoge kindvriendelijkheid. Waar ga jij met je gezin naartoe?
Venster sluiten