100% bijzonder
Amsterdam
Weekendje weg

  • 1
  • 2
  • 3

Boomhut Overnachtingen in Almere

“Alle faciliteiten en randvoorwaarden zijn aanwezig voor een heerlijk verblijf”

Viavia heb ik van deze gave locatie te horen gekregen. Overnachten in een boomhut leek me vroeger als kind ook altijd al gaaf. Gelukkig heb ik voor deze boomhut overnachting geen toestemming van mijn ouders nodig. Ik ben er zelf nog niet geweest, maar dit is zo uniek dat ik hem in ieder geval als gespot wil aandragen!

Op het altaar in Amsterdam

“Op de plaats waar vroeger het altaar stond, staat nu een kingsize bed”

Een kerkje dat je in zijn geheel kunt afhuren om met zijn tweeën in te overnachten: dat mag volgens mij niet ontbreken op Spotzter.nl. Prachtig monumentaal pand. En binnen is het muisstil; Je hoort helemaal niets meer van het rumoer van de Amsterdamse binnenstad. Waanzinnige ervaring om hier te overnachten. 

Hotel Vrouwe van Stavoren in Stavoren

“Het hotel kijkt uit over het IJsselmeer”

Ik heb dit hotel gespot omdat je hier kunt overnachten in wijnvaten! Ze zijn zelfs uitgeroepen tot meest unieke lokatie in de wereld! Het is ook nog een prachtig hotel met een minstens zo prachtig uitzicht over het IJsselmeer. Je kunt in de nabijgelegen haven je aanmeren. Perfect voor wanneer je ’s ochtends vroeg opstaat en zin hebt om een stukje te gaan zeilen! Een absolute aanrader.

  • Een kerkje dat je in zijn geheel kunt afhuren om met zijn tweeën in te overnachten: dat mag volgens mij niet ontbreken op Spotzter.nl. Prachtig monumentaal pand. En binnen is het muisstil; Je hoort helemaal niets meer van het rumoer van de Amsterdamse binnenstad. Waanzinnige ervaring om hier te overnachten. 

Bijzondere overnachting of weekendje weg

Op zoek naar een echt bijzonder weekendje weg in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar plekken die zo mooi zijn dat je je ogen niet gelooft, waarmee je je partner enorm mee kunt verrassen, en waar je wel voor altijd zou willen blijven. Zij selecteerden bedrijven op prachtige locaties, out-of-the-box concepten, gepassioneerde ondernemers en/of extreem hoge kwaliteit. Op welk bijzondere plekje ga jij binnenkort overnachten?
Venster sluiten