100% bijzonder
Arnhem
Gratis

  • 1

Eusebiuskerk in Arnhem

“Het uitzicht valt gewoon niet te beschrijven. Je wordt er een beetje stil van zo mooi”

Ik ben zelf gelovig opgevoed, dus voor mij blijft de kerk altijd iets heiligs hebben. Het blijft toch een apart gevoel als je zo'n kerk binnenstapt. Zelf voel ik me altijd een beetje nietig in machtige, groteske kerken als de Sint-Eusebiuskerk. Het voelt wel goed om hier te zijn. De moderne glazen lift naar de toren (op 73 meter hoogte) staat prachtig in de oude kerk. En het uitzicht valt gewoon niet te beschrijven. Ik werd er een beetje stil van zo mooi.

  • Ik ben zelf gelovig opgevoed, dus voor mij blijft de kerk altijd iets heiligs hebben. Het blijft toch een apart gevoel als je zo'n kerk binnenstapt. Zelf voel ik me altijd een beetje nietig in machtige, groteske kerken als de Sint-Eusebiuskerk. Het voelt wel goed om hier te zijn. De moderne glazen lift naar de toren (op 73 meter hoogte) staat prachtig in de oude kerk. En het uitzicht valt gewoon niet te beschrijven. Ik werd er een beetje stil van

Gratis dagje uit

Op zoek naar een gratis dagje uit in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar locaties waar je gratis een geweldige dag kunt beleven, omdat je er niet uitgekeken raakt, je dagen later nog over praat of waar je de tijd compleet vergeet. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of opvallend hoge kwaliteit waar de toegang voor jou helemaal gratis is.
Venster sluiten