100% bijzonder
Arnhem
Uit met kinderen

  • 1
  • 2

Nederlands Watermuseum in Arnhem

“Het Watermuseum leert kinderen hoe belangrijk water is voor onze aarde”

Water is zo vanzelfsprekend voor mij. Het is er gewoon. Het watermuseum leert je water waarderen. Van binnen ziet het Watermuseum er strak en modern uit. Iets wat je niet verwacht als je het pand van de buitenkant ziet. Dit is duidelijk geen houtje-touwtje museum. Het pand ligt in een schitterende bosrijke omgeving overigens. Als je aan komt rijden ben je voor je gevoel niet in Nederland, zo heuvelachtig is het hier.

De Spelerij in Dieren

“De Spelerij is avontuurlijk, leuk en informatief tegelijk, voor jong en oud”

Wat ziet dit er leuk uit. Wat zou ik hier graag gespeeld willen hebben vroeger. Naja vroeger.. Ik denk dat ik me hier stiekem nog steeds wel zou vermaken. Het is de ideale plek om spelend te leren. Wat is voor een school nou een betere combinatie dan dat de kinderen kunnen spelen en tegelijkertijd er ook nog wat van opsteken? Ook voor verjaardagen is het erg leuk als de kinderen lekker kunnen spelen in dit park dat omringd is door bos. Het is avontuurlijk, leuk en informatief tegelijk, voor jong en oud. De Spelerij bestaat uit 2 onderdelen: de Spelerij en de Uitvinderij. De Spelerij is de...

  • Wat ziet dit er leuk uit. Wat zou ik hier graag gespeeld willen hebben vroeger. Naja vroeger.. Ik denk dat ik me hier stiekem nog steeds wel zou vermaken. Het is de ideale plek om spelend te leren. Wat is voor een school nou een betere combinatie dan dat de kinderen kunnen spelen en tegelijkertijd er ook nog wat van opsteken? Ook voor verjaardagen is het erg leuk als de kinderen lekker kunnen spelen in dit park dat omringd is door bos. Het is avo

  • Water is zo vanzelfsprekend voor mij. Het is er gewoon. Het watermuseum leert je water waarderen. Van binnen ziet het Watermuseum er strak en modern uit. Iets wat je niet verwacht als je het pand van de buitenkant ziet. Dit is duidelijk geen houtje-touwtje museum. Het pand ligt in een schitterende bosrijke omgeving overigens. Als je aan komt rijden ben je voor je gevoel niet in Nederland, zo heuvelachtig is het hier.

    Familie
    026Arnhem
    Nederlands Watermuseum

Leuk dagje uit met de kinderen

Op zoek naar een echt leuk familie uitje in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar plekken waar je aan je kinderen geen kind hebt, zelf ook een superleuke dag hebt en je eens wat anders gaat doen. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of extreem hoge kindvriendelijkheid. Waar ga jij met je gezin naartoe?
Venster sluiten