100% bijzonder
Breda
Dagje uit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Chassé Theater in Breda

“Broadway Musicals, symfonische orkestmuziek, klassiek ballet, moderne dans, cabaret, ze bieden het allemaal bij het Chassé Theater ”

The show must go on! En dat zeker bij het Chassé Theater! Want als het geen Broadway show is, dan kan je ook kiezen voor cabaret, of moderne dans, of luister naar het symfonisch orkest, of misschien toch een opera... ik kan zo nog wel even doorgaan! Ze staan bekend om het meest uitgebreide aanbod en dan ook nog eens in een prachtig gebouw in Breda. Absoluut bijzonder!

Parkhoeve Breda-Noord in Breda

“Bijna alle dieren lopen vrij rond in hun wei”

Parkhoeve is een grote en leuke kinderboerderij in Breda-Noord. Terwijl de kids zich uitleven met de dieren, kunnen de volwassenen de mooie moestuinen en vierjaargetijdentuin bezoeken. Een rustmoment voor het hele gezin.

Reptielenhuis de Aarde in Breda

“Er zijn zelfs dieren die je mag vasthouden!”

Ben je opzoek naar een uitje waar je nog lang over napraat? Dan is reptielenhuis de aarde echt wat voor jou. In reptielenhuis de aarde vind je onder andere slangen, krokodillen, schildpadden en nog veel meer andere gave dieren. En dit allemaal in de 'achtertuin' van de eigenaar. Alle dieren zitten in grote "huizen" . Dus je kan ze allemaal goed van dichtbij bekijken en ook fotograferen!

Sauna het Zuiden in Breda

“Beide saunaruimtes zijn voorzien van lichttherapieapparatuur”

Toen ik de straat in reed was ik lichtelijk bezorgd, omdat ik nergens een sauna zag en alleen maar woonhuizen. Ik was dan ook een beetje bang om aan te bellen, Straks stond ik bij de verkeerde voor de deur! Maar tot mijn grote mijn opluchting was ik wel degelijk bij het juiste adres aangekomen. Ik werd naar de sauna geleid, die ruimte bood aan maximaal 3 personen. Da's wel echt privé! Bij Het Zuiden kun je ook nog gebruikmaken van een Turks Stoombad. Dat heb ik niet gedaan, maar ik twijfel er niet aan dat het net zo aangenaam ontspannen (want privé) genieten is als in de sauna.

 • Toen ik de straat in reed was ik lichtelijk bezorgd, omdat ik nergens een sauna zag en alleen maar woonhuizen. Ik was dan ook een beetje bang om aan te bellen, Straks stond ik bij de verkeerde voor de deur! Maar tot mijn grote mijn opluchting was ik wel degelijk bij het juiste adres aangekomen. Ik werd naar de sauna geleid, die ruimte bood aan maximaal 3 personen. Da's wel echt privé! Bij Het Zuiden kun je ook nog gebruikmaken van een Turks

  Doen
  076Breda
  Sauna het Zuiden
 • The show must go on! En dat zeker bij het Chassé Theater! Want als het geen Broadway show is, dan kan je ook kiezen voor cabaret, of moderne dans, of luister naar het symfonisch orkest, of misschien toch een opera... ik kan zo nog wel even doorgaan! Ze staan bekend om het meest uitgebreide aanbod en dan ook nog eens in een prachtig gebouw in Breda. Absoluut bijzonder!

 • Ben je opzoek naar een uitje waar je nog lang over napraat? Dan is reptielenhuis de aarde echt wat voor jou. In reptielenhuis de aarde vind je onder andere slangen, krokodillen, schildpadden en nog veel meer andere gave dieren. En dit allemaal in de 'achtertuin' van de eigenaar. Alle dieren zitten in grote "huizen" . Dus je kan ze allemaal goed van dichtbij bekijken en ook fotograferen!

  Doen
  076Breda
  Reptielenhuis de Aarde
 • Parkhoeve is een grote en leuke kinderboerderij in Breda-Noord. Terwijl de kids zich uitleven met de dieren, kunnen de volwassenen de mooie moestuinen en vierjaargetijdentuin bezoeken. Een rustmoment voor het hele gezin.

  Doen
  076Breda
  Parkhoeve Breda-Noord
 • Ik loop de concept store To Daze binnen en kijk mn ogen uit! Onder het genot van een heerlijke koffie en super relaxte muziek kan ik hier de meest unieke en vooral eerlijke producten shoppen. To Daze is namelijk een winkel met een heel bijzonder en uniek concept. Fashion, music, coffeebar, hair & beauty, bookstore, art, home & gifts, alles onder één dak. En de collectie wordt ook nog eens samengesteld door jonge onderne

  Doen
  076Geertruidenberg
  To Daze concept store

Bijzonder dagje uit

Op zoek naar een bijzonder dagje uit in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar locaties waar je niet uitgekeken raakt, je dagen later nog over praat of waar je de tijd compleet vergeet. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of opvallend hoge kwaliteit. Welke bijzonder dagje uit ga jij boeken?
Venster sluiten