100% bijzonder
Breda
Weekendje weg

 • 1
 • 2
 • 3

Bliss Hotel in Breda

“De kamers zijn ingericht voor loungen én zakendoen”

Hotel Bliss is bij binnenkomst al indrukwekkend! De doorloop langs het hotel is een hele mooie gang die uitkomt op een binnenterras van restaurant Chocolat. Met hun 9 verschillende thema suites kan je jezelf daarna wel weer vermaken! Alles ziet er top, verzorgd en schoon uit. Aanrader!

Block 62 in Breda

“Ga eens een keer uit eten in een oud Herenhuis”

'Eat, shop, sleep' is hun motto, De eigenaren hebben allebei veel gereisd en hun bevindingen en inspiratie samengevoegd in een pand genaamd Block 62. Ze zijn nu al een jaar bezig met deze bijzondere onderneming. Overheerlijk eten en super mooie slaapplekken. Wat wil je nog meer?

Breda Suites in Breda

“Modern en sfeervol met historische details bij Breda Suites”

Breda Suites is recent geopend maar valt nu al op door hun luxe en moderne inrichting. De ligging is perfect, laat je auto maar lekker staan als je het historische en gastvrije Breda wilt ontdekken. Historische details vind je ook terug in de inrichting van Breda Suites, net als de Brabantse gastvrijheid. Het appartement ligt in een monumentaal pand en als je er overnacht wandel je de volgende dag letterlijk zo door de historie van Breda. Ik zeg, doen!

 • Breda Suites is recent geopend maar valt nu al op door hun luxe en moderne inrichting. De ligging is perfect, laat je auto maar lekker staan als je het historische en gastvrije Breda wilt ontdekken. Historische details vind je ook terug in de inrichting van Breda Suites, net als de Brabantse gastvrijheid. Het appartement ligt in een monumentaal pand en als je er overnacht wandel je de volgende dag letterlijk zo door de historie van Breda. Ik zeg,

 • Hotel Bliss is bij binnenkomst al indrukwekkend! De doorloop langs het hotel is een hele mooie gang die uitkomt op een binnenterras van restaurant Chocolat. Met hun 9 verschillende thema suites kan je jezelf daarna wel weer vermaken! Alles ziet er top, verzorgd en schoon uit. Aanrader!

  Weg
  076Breda
  Bliss Hotel
 • 'Eat, shop, sleep' is hun motto, De eigenaren hebben allebei veel gereisd en hun bevindingen en inspiratie samengevoegd in een pand genaamd Block 62. Ze zijn nu al een jaar bezig met deze bijzondere onderneming. Overheerlijk eten en super mooie slaapplekken. Wat wil je nog meer?

  Weg
  076Breda
  Block 62

Bijzondere overnachting of weekendje weg

Op zoek naar een echt bijzonder weekendje weg in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar plekken die zo mooi zijn dat je je ogen niet gelooft, waarmee je je partner enorm mee kunt verrassen, en waar je wel voor altijd zou willen blijven. Zij selecteerden bedrijven op prachtige locaties, out-of-the-box concepten, gepassioneerde ondernemers en/of extreem hoge kwaliteit. Op welk bijzondere plekje ga jij binnenkort overnachten?
Venster sluiten