100% bijzonder
Den Haag
Dagje uit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Louwman Museum in Den Haag

“Het Louwman Museum is één van de populairste attracties van Den Haag.”

Auto's interesseren mij best wel meer dan de gemiddelde vrouw denk ik zo. Maar als je het over indrukwekkend hebt... Deze privécollectie (sport)wagens! Het gebouw aan de buitenkant is al een plaatje op zich en de tuinen er om heen. Laat staan wat er binnen allemaal voor moois staat. Ideaal uitje voor als je iets leuks wilt doen, maar het slecht weer is.

Landgoed Clingendael in Den Haag

“Clingendael betekent 'duinvallei' en draagt al sinds de 16e eeuw haar naam”

Een prachtig landgoed maar vooral die Japanse tuin. Ik heb uren gewandeld in de tuin en rondom de bijzondere gebouwen. Dit is echt een heel mooi gratis dagje uit! Dus als dat najaarszonnetje schijnt zou ik zeggen; op naar Den Haag!

Het Bomenmuseum in Den Haag

“Een meesterwerk van kunstenaar Herman de Vries”

Ik kan me nog herinneren dat ik minister Plasterk dit Museum zag openen op tv. Toevallig reed ik hier laatst door heen en ben later in alle rust even een kijkje gaan nemen. Heerlijk dit zeg. In alle rust even rondlopen en genieten van die vriendelijke bruine reuzen.

Kooklokaal in Oude Wetering

“Aanrader: populaire kookworkshop in omgebouwde kerk”

Gesitueerd in het souterrain van de Houtrustkerk in de residentie is dit ongetwijfeld een van de meest bijzondere kookstudio’s van ons land. Kookstudio Kooklokaal is al jaren een begrip in Den Haag en wijde omgeving. De vele honderden positieve recensies op de website zijn hier een tastbaar bewijs van. Veel bedrijven, vriendengroepen, verenigingen en andere gezelschappen hebben hier een bijzondere dag of avond beleefd. Je maakt met de gezelligste mensen om je heen zeer gevarieerd eten (vis, vlees en vega) uit jullie gekozen thema. Iedereen heeft de mogelijkheid om zijn of haar...

 • Let wel! Ik vind midgetgolf echt niet leuk, enorm stom zelfs. Maar toen ik dit zag werd ik direct enthousiast. Ik heb me kapot gelachen, wat een leuke manier om te midgetgolfen! Daarnaast is de eigenaar superaardig en enthousiast, hij maakt er echt een feest van. Het spiegeldoolhof dat met Halloween extra eng is mag je ook niet missen!

  Doen
  070Scheveningen
  Glowgolf Scheveningen
 • Het Omniversum is echt een hele gave beleving, een beetje een bioscoop 2.0 Het megascherm dat bol over de zaal heen ligt geeft je het gevoel dat je echt in de film zit. De top geluidskwaliteit neemt je helemaal in de beleving van de film. De films die ze tonen zijn ook geweldig! Persoonlijk ben ik helemaal fan van die sterrenstelsel films. Een echt WOW-momentje!

 • Ik kan me nog herinneren dat ik minister Plasterk dit Museum zag openen op tv. Toevallig reed ik hier laatst door heen en ben later in alle rust even een kijkje gaan nemen. Heerlijk dit zeg. In alle rust even rondlopen en genieten van die vriendelijke bruine reuzen.

  Doen
  070Den Haag
  Het Bomenmuseum
 • Auto's interesseren mij best wel meer dan de gemiddelde vrouw denk ik zo. Maar als je het over indrukwekkend hebt... Deze privécollectie (sport)wagens! Het gebouw aan de buitenkant is al een plaatje op zich en de tuinen er om heen. Laat staan wat er binnen allemaal voor moois staat. Ideaal uitje voor als je iets leuks wilt doen, maar het slecht weer is.

 • Samen met haar man runde ze jaren een gewone tabakszaak, totdat ze op vakantie gingen naar Cuba en in aanraking kwamen met de geschiedenis en variëteit van de Cubaanse sigaar. Sindsdien zijn zij zich gaan specialiseren en hebben ze de zaak compleet gericht op de Cubaanse sigaar. Het is een prachtige chique zaak.

  Doen
  070Den Haag
  La Casa Del Habano
 • Oude trams en bussen: de remise aan de Parallelweg, een museum, staat er vol mee. Toen ik genoeg oude trams en bussen had gezien, kon ik even heerlijk plaatsnemen voor een ritje. Als je even weinig geld hebt en een dagje uit wilt is dit een prima idee!

  Doen
  070Den Haag
  Haags Openbaar Vervoer Musum (HOVM)
 • Ik was enorm verbaasd door hoe heerlijk ontspannen dit is. In de watermassage capsule lig je gewoon met je kleren aan. Dus ook geen gedoe met een plakkerig lijf van de massage olie ofzo. De massage door de waterstralen is echt heel goed! Top dus ook om tijdens een dagje shoppen of tijdens je lunch te doen. De parfum workshop heb ik niet gevolgd maar lijkt me wel een hele leuke workshop om samen te volgen.

 • Dit is een tentoonstelling waar je je ogen uitkijkt! Heel anders dan een normaal museum, alles wat je ziet moet je van hele andere invalshoeken bekijken. Hele interessante perspectieven! Laat je meeslepen door alle prachtige stukken die tentoongesteld worden. Verwonder en bewonder! Een echte aanrader voor iedereen.

  Doen
  070Den Haag
  Escher in het Paleis
 • Ik vond Scheepswrakvissen toch wel onder het kopje 'bijzonder dagje uit' passen. De boot vaart over een oud scheepswrak omdat zich daar veel Kabeljauw schuilhoudt. De hengels gaan het water in, de wind waait door je haar en genieten maar! Het is echt een spannende versie van zeevissen. Elke dag om 08:00 uur vertrekken de schepen van Rederij Vrolijk vanuit de haven van Scheveningen om tot 15:30 uur te sportvissen op zee. Wie mee wil vissen is wel

  Doen
  070Scheveningen
  Rederij Vrolijk

Bijzonder dagje uit

Op zoek naar een bijzonder dagje uit in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar locaties waar je niet uitgekeken raakt, je dagen later nog over praat of waar je de tijd compleet vergeet. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of opvallend hoge kwaliteit. Welke bijzonder dagje uit ga jij boeken?
Venster sluiten