100% bijzonder
Den Haag
Gratis

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Landgoed Clingendael in Den Haag

“Clingendael betekent 'duinvallei' en draagt al sinds de 16e eeuw haar naam”

Een prachtig landgoed maar vooral die Japanse tuin. Ik heb uren gewandeld in de tuin en rondom de bijzondere gebouwen. Dit is echt een heel mooi gratis dagje uit! Dus als dat najaarszonnetje schijnt zou ik zeggen; op naar Den Haag!

Het Bomenmuseum in Den Haag

“Een meesterwerk van kunstenaar Herman de Vries”

Ik kan me nog herinneren dat ik minister Plasterk dit Museum zag openen op tv. Toevallig reed ik hier laatst door heen en ben later in alle rust even een kijkje gaan nemen. Heerlijk dit zeg. In alle rust even rondlopen en genieten van die vriendelijke bruine reuzen.

Haags Openbaar Vervoer Musum (HOVM) in Den Haag

“Als je in Den Haag het openbaar vervoer pakt verbaast het je niet dat hier een museum voor is”

Oude trams en bussen: de remise aan de Parallelweg, een museum, staat er vol mee. Toen ik genoeg oude trams en bussen had gezien, kon ik even heerlijk plaatsnemen voor een ritje. Als je even weinig geld hebt en een dagje uit wilt is dit een prima idee!

Belasting en Douane Museum in Rotterdam

“Al jouw vragen over belasting worden in dit museum beantwoord”

Belasting betalen vindt een groot deel van de mensen niet leuk. In dit museum zie je dan ook hoe iedereen dit altijd probeert en probeerde vermijden. En om het te innen... Hoe ingewikkeld! Erg leerzaam uitje.

 • Een prachtig landgoed maar vooral die Japanse tuin. Ik heb uren gewandeld in de tuin en rondom de bijzondere gebouwen. Dit is echt een heel mooi gratis dagje uit! Dus als dat najaarszonnetje schijnt zou ik zeggen; op naar Den Haag!

  Gratis
  070Den Haag
  Landgoed Clingendael
 • Oude trams en bussen: de remise aan de Parallelweg, een museum, staat er vol mee. Toen ik genoeg oude trams en bussen had gezien, kon ik even heerlijk plaatsnemen voor een ritje. Als je even weinig geld hebt en een dagje uit wilt is dit een prima idee!

  Gratis
  070Den Haag
  Haags Openbaar Vervoer Musum (HOVM)
 • Ik kan me nog herinneren dat ik minister Plasterk dit Museum zag openen op tv. Toevallig reed ik hier laatst door heen en ben later in alle rust even een kijkje gaan nemen. Heerlijk dit zeg. In alle rust even rondlopen en genieten van die vriendelijke bruine reuzen.

  Gratis
  070Den Haag
  Het Bomenmuseum

Gratis dagje uit

Op zoek naar een gratis dagje uit in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar locaties waar je gratis een geweldige dag kunt beleven, omdat je er niet uitgekeken raakt, je dagen later nog over praat of waar je de tijd compleet vergeet. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of opvallend hoge kwaliteit waar de toegang voor jou helemaal gratis is.
Venster sluiten