100% bijzonder
Den Haag
Uit met kinderen

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Film Atelier Den Haag in Den Haag

“Tijdens de workshop 'Wat is film?' krijgen leerlingen een inkijkje in het werk van een filmconservator.”

Wat een leuk en leerzaam uitje voor kinderen! Die vinden het natuurlijk geweldig om aan de slag te gaan met al die spullen om een film te maken of te repareren. Maar jullie stemmen tellen, gaan ze de 100 halen?

Museum de Gevangenpoort in Den Haag

“Ik voelde hier echt de schrikbarende omstandigheden van de gevangenis in 1280”

Heel gaaf museum in Den Haag! Museum de Gevangenpoort dat blijft je nog wel even bij na een bezoek. Je ziet echt hoe de gevangenis vroeger was en hoe de gevangenen leefden. Nou dat was geen pretje! De gids legt alles heel gedetailleerd uit waardoor je een goed beeld krijgt. Je wordt echt meegesleept in het leven van een gevengene door het verhaal van de gids.

Glowgolf Scheveningen in Scheveningen

“In 3D komt de onderwaterwereld helemaal tot leven”

Let wel! Ik vind midgetgolf echt niet leuk, enorm stom zelfs. Maar toen ik dit zag werd ik direct enthousiast. Ik heb me kapot gelachen, wat een leuke manier om te midgetgolfen! Daarnaast is de eigenaar superaardig en enthousiast, hij maakt er echt een feest van. Het spiegeldoolhof dat met Halloween extra eng is mag je ook niet missen!

De Uithof in Den Haag

“Maak het voetballen moeilijker, maar ook leuker!”

Hangend aan een elastiek voetballen, hilarisch! Ze hebben meer gave uitjes bij de Uithof maar deze vond ik er tussenuit springen en helemaal thuishoren hier op Spotzter.nl!

 • Heel gaaf museum in Den Haag! Museum de Gevangenpoort dat blijft je nog wel even bij na een bezoek. Je ziet echt hoe de gevangenis vroeger was en hoe de gevangenen leefden. Nou dat was geen pretje! De gids legt alles heel gedetailleerd uit waardoor je een goed beeld krijgt. Je wordt echt meegesleept in het leven van een gevengene door het verhaal van de gids.

  Familie
  070Den Haag
  Museum de Gevangenpoort
 • Het Omniversum is echt een hele gave beleving, een beetje een bioscoop 2.0 Het megascherm dat bol over de zaal heen ligt geeft je het gevoel dat je echt in de film zit. De top geluidskwaliteit neemt je helemaal in de beleving van de film. De films die ze tonen zijn ook geweldig! Persoonlijk ben ik helemaal fan van die sterrenstelsel films. Een echt WOW-momentje!

 • Hangend aan een elastiek voetballen, hilarisch! Ze hebben meer gave uitjes bij de Uithof maar deze vond ik er tussenuit springen en helemaal thuishoren hier op Spotzter.nl!

  Familie
  070Den Haag
  De Uithof
 • Let wel! Ik vind midgetgolf echt niet leuk, enorm stom zelfs. Maar toen ik dit zag werd ik direct enthousiast. Ik heb me kapot gelachen, wat een leuke manier om te midgetgolfen! Daarnaast is de eigenaar superaardig en enthousiast, hij maakt er echt een feest van. Het spiegeldoolhof dat met Halloween extra eng is mag je ook niet missen!

  Familie
  070Scheveningen
  Glowgolf Scheveningen
 • Wat een leuke middag voor kinderen is dit! Op spelende wijze krijgen ze hele interessante dingen te zien en te leren. Ook leuk voor ouders trouwens ;-). Je ziet ook dat de kinderen daar heel erg naar hun zin hebben. Ze lopen in een opvallend geel hesje of overalletje prinsheerlijk rond. De Kinderwerkplaats is een stichting en dat merk je, zonder winstoogmerk is het toch een stuk betaalbaarder!

 • Wat een leuk en leerzaam uitje voor kinderen! Die vinden het natuurlijk geweldig om aan de slag te gaan met al die spullen om een film te maken of te repareren. Maar jullie stemmen tellen, gaan ze de 100 halen?

Leuk dagje uit met de kinderen

Op zoek naar een echt leuk familie uitje in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar plekken waar je aan je kinderen geen kind hebt, zelf ook een superleuke dag hebt en je eens wat anders gaat doen. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of extreem hoge kindvriendelijkheid. Waar ga jij met je gezin naartoe?
Venster sluiten