100% bijzonder
Den Haag
Weekendje weg

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

B&B Rechthuis van Zouteveen in Schipluiden

“Authentiek Hollandser dan dit wordt het niet in een landelijke, waterrijke omgeving”

De ligging van deze B&B is natuurlijk uniek. En dan die grote living en comfortabele entourage... Je krijgt direct een thuisgevoel. Een prachtige rustgevende plek is dit. En als je de recensies overal terugleest: spreekt de gastvrije houding van de eigenaren enorm aan.

Paleis Hotel in Den Haag

“Exclusief boutique hotel zoals je die in Londen of Parijs ziet”

In een pand met een rijke historie bevindt zich Het Paleis Hotel. De vluchtgangen zijn nog aanwezig in het gebouw en leiden tot het nabijgelegen klooster en de Oud Katholieke schuilkerk. De twintig kamers, die het Paleis Hotel telt, zijn op exclusieve wijze gerenoveerd zodat het helemaal past bij de historie van het pand. De ontbijtruimte is voorzien van antieke zilveren theepotten, Chinees blauw en handbeschilderd servies. Dit staat op de mooie witte linnen tafelkleden en dat nodigt uit voor een uitgebreid verzorgd ontbijt. Het Paleis hotel bevindt zich in het levendige hofkwartier; het...

Villa Lavendel in Den Haag

“Villa Lavendel bevindt zich in de Frederik Hendriklaan, een van de leukste winkelstraten van Den Haag”

Wat een super schattige bed & breakfast! Prachtige glas-in-lood-ramen en alles heel licht en ruim. Je wordt hier buitengewoon vriendelijk ontvangen. Ze hebben hier een superchique ontbijtkamer met een romantische vibe. Naast een leuke en ruime kamer en een ruim bed heb je ook nog een dakterras waar je heerlijk in het zonnetje kunt zitten.

Hotel des Indes in Den Haag

“Dit hotel biedt een perfecte combinatie van historie en luxe”

Dat dit een bijzondere hotel is hoef ik denk ik niet uit te leggen. Het is een prachtig pand met heel veel authentieke details, hele mooie luxe kamers. Heel veel beroemdheden hebben hier de nacht al doorgebracht. Wat mij betreft dus een terechte plek op deze site maar jullie stem telt! Dus vertel het me maar, bijzonder genoeg?

 • De ligging van deze B&B is natuurlijk uniek. En dan die grote living en comfortabele entourage... Je krijgt direct een thuisgevoel. Een prachtige rustgevende plek is dit. En als je de recensies overal terugleest: spreekt de gastvrije houding van de eigenaren enorm aan.

  Weg
  070Schipluiden
  B&B Rechthuis van Zouteveen
 • Wat een super schattige bed & breakfast! Prachtige glas-in-lood-ramen en alles heel licht en ruim. Je wordt hier buitengewoon vriendelijk ontvangen. Ze hebben hier een superchique ontbijtkamer met een romantische vibe. Naast een leuke en ruime kamer en een ruim bed heb je ook nog een dakterras waar je heerlijk in het zonnetje kunt zitten.

 • Dat dit een bijzondere hotel is hoef ik denk ik niet uit te leggen. Het is een prachtig pand met heel veel authentieke details, hele mooie luxe kamers. Heel veel beroemdheden hebben hier de nacht al doorgebracht. Wat mij betreft dus een terechte plek op deze site maar jullie stem telt! Dus vertel het me maar, bijzonder genoeg?

  Weg
  070Den Haag
  Hotel des Indes
 • In een pand met een rijke historie bevindt zich Het Paleis Hotel. De vluchtgangen zijn nog aanwezig in het gebouw en leiden tot het nabijgelegen klooster en de Oud Katholieke schuilkerk. De twintig kamers, die het Paleis Hotel telt, zijn op exclusieve wijze gerenoveerd zodat het helemaal past bij de historie van het pand. De ontbijtruimte is voorzien van antieke zilveren theepotten, Chinees blauw en handbeschilderd servies. Dit staat op de mooie

Bijzondere overnachting of weekendje weg

Op zoek naar een echt bijzonder weekendje weg in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar plekken die zo mooi zijn dat je je ogen niet gelooft, waarmee je je partner enorm mee kunt verrassen, en waar je wel voor altijd zou willen blijven. Zij selecteerden bedrijven op prachtige locaties, out-of-the-box concepten, gepassioneerde ondernemers en/of extreem hoge kwaliteit. Op welk bijzondere plekje ga jij binnenkort overnachten?
Venster sluiten