100% bijzonder
Den Haag
Wellness

 • 1
 • 2
 • 3

Saijai Welness in Den Haag

“Luxe authentiek Thaise omgeving”

Saijai Welness zit in een gezellige Haagse buurt op een hoek pand. De mensen verwelkomen je met een glimlach en het ziet er van binnen ook erg mooi uit. Via vriendinnen weet ik ook dat de treatments hier echt van op-en-top kwaliteit zijn. Ik word hier blij van!

Spavarin Hotel en Spa in Rijswijk

“Hier wacht jou slechts één taak: genieten”

Toen ik hier buiten stond dacht ik: oh wauw wat een chique en luxe complex. Dit is misschien wel te hoog gegrepen, maar eenmaal binnen werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg ik een rondleiding door een van de dames van de spa. Leuke spa met veel mogelijkheden. Een goed zwembad en ook verschillende massages en genoeg ruimte voor duo behandelingen. Echt een spa om helemaal tot rust te komen.

Art in Beauty in Den Haag

“Deze beautysalon heeft ook bij bekend Den Haag een goede reputatie”

De persoonlijke sfeer en discretie van de behandelaars zorgen ervoor dat ook bekend Den Haag hier terecht kan. Art in beauty zit op een totaal onverwachte plek. Een beetje terug naar het platteland van Den Haag. Ik werd vriendelijk ontvangen in deze mooie en luxe salon. Een absolute must-go wat mij betreft :)

 • De persoonlijke sfeer en discretie van de behandelaars zorgen ervoor dat ook bekend Den Haag hier terecht kan. Art in beauty zit op een totaal onverwachte plek. Een beetje terug naar het platteland van Den Haag. Ik werd vriendelijk ontvangen in deze mooie en luxe salon. Een absolute must-go wat mij betreft :)

  Wellness
  070Den Haag
  Art in Beauty
 • Rock en Roll, Elvis Presley en meer hoor je de hele dag op de achtergrond bij deze galactische kapsalon. Als het zonnetje schijnt, kun je lekker buiten op je beurt wacht. En waarom deze kapperszaak BarberElla heet en geen KapsterKim? Nou, kun je hieronder lezen. 

  Wellness
  070Den Haag
  BarberElla
 • Saijai Welness zit in een gezellige Haagse buurt op een hoek pand. De mensen verwelkomen je met een glimlach en het ziet er van binnen ook erg mooi uit. Via vriendinnen weet ik ook dat de treatments hier echt van op-en-top kwaliteit zijn. Ik word hier blij van!

  Wellness
  070Den Haag
  Saijai Welness
 • Ik was enorm verbaasd door hoe heerlijk ontspannen dit is. In de watermassage capsule lig je gewoon met je kleren aan. Dus ook geen gedoe met een plakkerig lijf van de massage olie ofzo. De massage door de waterstralen is echt heel goed! Top dus ook om tijdens een dagje shoppen of tijdens je lunch te doen. De parfum workshop heb ik niet gevolgd maar lijkt me wel een hele leuke workshop om samen te volgen.

 • Het stakke witte intrieur laat deze kapperszaak erg modern ogen, maar bij Salon Bliss gebruiken ze traditionele en creatieve kniptechnieken. Ook heel erg fijn is dat je bij elke behandeling een Stress Relieving Massage krijgt, alleen maar positiviteit dus! 

  Wellness
  070Den Haag
  Salon Bliss
 • Een kapper voor krullend of afro haar, dat is nog eens leuk. Ik zal er zelf niet zo snel komen want ik kom met mijn haar niet verder dan een slag in me haar. Maar ik kan me voorstellen dat dit voor mensen met krullen ideaal is. Krullend haar blijft lastig, maar na een bezoek aan Sheado krijg je er ook wel wat voor terug.

 • Toen ik hier buiten stond dacht ik: oh wauw wat een chique en luxe complex. Dit is misschien wel te hoog gegrepen, maar eenmaal binnen werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg ik een rondleiding door een van de dames van de spa. Leuke spa met veel mogelijkheden. Een goed zwembad en ook verschillende massages en genoeg ruimte voor duo behandelingen. Echt een spa om helemaal tot rust te komen.

  Wellness
  070Rijswijk
  Spavarin Hotel en Spa

Heerlijke wellness behandelingen

Op zoek naar een wellness uitje in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar plekken waar experts je de beste behandelingen geven, met de nieuwste technieken werken en je een overheerlijk ontspannen dag bezorgen. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of extreem hoge kwaliteit. Waar ga jij binnenkort een behandeling boeken?
Venster sluiten