100% bijzonder
Eindhoven
Dagje uit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

DAF Museum in Eindhoven

“Waan jezelf in de vorige eeuw, waarin alles nog werd gefabriceerd zonder moderne snufjes”

Ik kan mij voorstellen dat het DAF-museum voor ouderen een feest van herkenning is met al die oude DAF-jes en brandweerauto's. Al met al is dit voor mij echt een Eindhovens museum dat meer bezoekers verdient. Het museum is goed en overzichtelijk van opzet en je ziet wat DAF heeft betekend voor de auto-industrie en de economie van Nederland. Dat er alleen maar vrijwilligers werkzaam zijn in het museum heeft voor mij zijn charme.

Falconcrest in Eindhoven

“Het welzijn van de vogels staat op nummer 1”

Roofvogels? Nou die krijg je hier te zien! Bij Falconcrest zijn er heel veel verschillende roofvogels te zien. Het is een gave ervaring om die grote vogels zo van dichtbij te zien. Je kijkt je ogen uit bij de show en je kunt een hele wandeling doen langs allerlei verschillende vogelsoorten. Kleine tip van mij is even van te voren kijken of het weer goed is want het is wel in de buitenlucht!

Laser Quest in Eindhoven

“Futuristisch lasergamen met je pack”

In het donker op zoek naar de vijand, gewapend met een lasergun. Ik voel de adrenaline nu al door mijn aderen pompen. Bij Laser Quest kun je met een groep, ook wel pack, vrienden of collega’s teams vormen en zien welk team het sterkst is. In een futuristische arena waar geluid-, licht-, en rookeffect al je zintuigen overnemen, vergeet je even het echte leven en ga je op in een spannend spel. Logisch dat in Eindhoven Laser Quest een echt begrip is, met een oppervlak van 880m² is dit dan ook het grootste bedrijf op het Stratumseind. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk...

Eindhoven Museum in Eindhoven

“Maak kennis met het dagelijks leven uit de oude tijden en doe mee met de bezigheden van vroeger ”

Het museum is niet gigantisch, dus daarom is het wel raadzaam aan activiteiten deel te nemen. Alleen een rondje lopen over het erfgoed is zonde, want dan ben je zo klaar. Je moet wel echt willen deelnemen. Alle verhalen worden zó levendig gebracht, dat je helemaal wordt mee teruggenomen in de oude prehistorie en de middeleeuwen. Ik snap helemaal waarom dit zo'n trekpleister is voor Eindhoven.

 • Coolste skatepark dat ik ooit gezien heb! De hal is meer dan 3.000 m2 groot en heeft ook nog eens een super vette bowl, een soort ingebouwde kuip alleen dan heel groot waar je hele leuke trics in kan doen! Een keer per jaar wordt een groot gedeelte van het park verbouwd om er voor te zorgen dat het een afwisselend park blijft!

  Doen
  040Eindhoven
  Area 51 Skatepark
 • Het museum is niet gigantisch, dus daarom is het wel raadzaam aan activiteiten deel te nemen. Alleen een rondje lopen over het erfgoed is zonde, want dan ben je zo klaar. Je moet wel echt willen deelnemen. Alle verhalen worden zó levendig gebracht, dat je helemaal wordt mee teruggenomen in de oude prehistorie en de middeleeuwen. Ik snap helemaal waarom dit zo'n trekpleister is voor Eindhoven.

 • In het donker op zoek naar de vijand, gewapend met een lasergun. Ik voel de adrenaline nu al door mijn aderen pompen. Bij Laser Quest kun je met een groep, ook wel pack, vrienden of collega’s teams vormen en zien welk team het sterkst is. In een futuristische arena waar geluid-, licht-, en rookeffect al je zintuigen overnemen, vergeet je even het echte leven en ga je op in een spannend spel. Logisch dat in Eindhoven Laser Quest een echt be

  Doen
  040Eindhoven
  Laser Quest
 • Erg leuk als je een middag er eventjes rustig tussenuit wilt. Het personeel is vriendelijk en je kunt aan alle kanten hun liefde voor de dieren proeven. De gemoedelijke sfeer maakt het wel echt een fijn plekje om naartoe te gaan. Helemaal als je kids mee hebt kan ik me voorstellen dat dit echt een pareltje is.

 • Ik ben een echt festival mens, en als het festival seizoen weer aanbreekt kan ik niet wachten om het internet af te zoeken naar de leukste, zomerse, bijzonderste festivals. Zo kwam ik terecht bij Aquabest recreatiepark, hier worden festivals zoals; Lakedance, Lakebike, Bavaria Springbreak, Extrema XO Live en meer gehouden. Het Adventure en Thrill gedeelte van het park spreekt mij ook erg aan, hier kun je namelijk met een groep een avontuurlijk o

  Doen
  040Best
  Aquabest recreatiepark
 • Roofvogels? Nou die krijg je hier te zien! Bij Falconcrest zijn er heel veel verschillende roofvogels te zien. Het is een gave ervaring om die grote vogels zo van dichtbij te zien. Je kijkt je ogen uit bij de show en je kunt een hele wandeling doen langs allerlei verschillende vogelsoorten. Kleine tip van mij is even van te voren kijken of het weer goed is want het is wel in de buitenlucht!

  Doen
  040Eindhoven
  Falconcrest
 • Deze dierentuin hoort helemaal thuis op Spotzter. Met het bijzondere concept dat zij voeren, waarbij het dier centraal staat, wonnen zij al meerdere awards. Als jullie het met me eens zijn breng dan ook je stem uit.

 • Ik kan mij voorstellen dat het DAF-museum voor ouderen een feest van herkenning is met al die oude DAF-jes en brandweerauto's. Al met al is dit voor mij echt een Eindhovens museum dat meer bezoekers verdient. Het museum is goed en overzichtelijk van opzet en je ziet wat DAF heeft betekend voor de auto-industrie en de economie van Nederland. Dat er alleen maar vrijwilligers werkzaam zijn in het museum heeft voor mij zijn charme.

 • Eindhoven heeft een rijke en interessante geschiedenis. Bij Eindhoven Museum ga je terug de tijd in, en kun je zien hoe het er vroegen in Eindhovense hoeven en huizen aan toe ging. Van dinsdag t/m maandag kun je in het museum een route volgen waar je op zoek gaat naar 20 tijdkisten steeds verder terug de tijd in. In iedere kist vind je een doe-activiteit en extra informatie over de tijd waar je in bent. Aan het einde van de route heb je vij

  Doen
  040Eindhoven
  Eindhovens Museum

Bijzonder dagje uit

Op zoek naar een bijzonder dagje uit in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar locaties waar je niet uitgekeken raakt, je dagen later nog over praat of waar je de tijd compleet vergeet. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of opvallend hoge kwaliteit. Welke bijzonder dagje uit ga jij boeken?
Venster sluiten