100% bijzonder
Eindhoven
Uit met kinderen

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

BestZOO in Best

“Een mooi en gemoedelijk dierenpark waar jong en oud zich kan vermaken”

Erg leuk als je een middag er eventjes rustig tussenuit wilt. Het personeel is vriendelijk en je kunt aan alle kanten hun liefde voor de dieren proeven. De gemoedelijke sfeer maakt het wel echt een fijn plekje om naartoe te gaan. Helemaal als je kids mee hebt kan ik me voorstellen dat dit echt een pareltje is.

GaiaZOO in Kerkrade

“In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld en ontmoet je vele bijzondere en unieke diersoorten.”

Deze dierentuin hoort helemaal thuis op Spotzter. Met het bijzondere concept dat zij voeren, waarbij het dier centraal staat, wonnen zij al meerdere awards. Als jullie het met me eens zijn breng dan ook je stem uit.

Area 51 Skatepark in Eindhoven

“Een echte trekpleister van Area 51 is de MU-bowl ”

Coolste skatepark dat ik ooit gezien heb! De hal is meer dan 3.000 m2 groot en heeft ook nog eens een super vette bowl, een soort ingebouwde kuip alleen dan heel groot waar je hele leuke trics in kan doen! Een keer per jaar wordt een groot gedeelte van het park verbouwd om er voor te zorgen dat het een afwisselend park blijft!

Eindhoven Museum in Eindhoven

“Maak kennis met het dagelijks leven uit de oude tijden en doe mee met de bezigheden van vroeger ”

Het museum is niet gigantisch, dus daarom is het wel raadzaam aan activiteiten deel te nemen. Alleen een rondje lopen over het erfgoed is zonde, want dan ben je zo klaar. Je moet wel echt willen deelnemen. Alle verhalen worden zó levendig gebracht, dat je helemaal wordt mee teruggenomen in de oude prehistorie en de middeleeuwen. Ik snap helemaal waarom dit zo'n trekpleister is voor Eindhoven.

 • Deze dierentuin hoort helemaal thuis op Spotzter. Met het bijzondere concept dat zij voeren, waarbij het dier centraal staat, wonnen zij al meerdere awards. Als jullie het met me eens zijn breng dan ook je stem uit.

 • Het museum is niet gigantisch, dus daarom is het wel raadzaam aan activiteiten deel te nemen. Alleen een rondje lopen over het erfgoed is zonde, want dan ben je zo klaar. Je moet wel echt willen deelnemen. Alle verhalen worden zó levendig gebracht, dat je helemaal wordt mee teruggenomen in de oude prehistorie en de middeleeuwen. Ik snap helemaal waarom dit zo'n trekpleister is voor Eindhoven.

 • Ik ben heel blij dat ik deze leuke speeltuin ben tegen gekomen. Wauw wat een coole speeltuin. Als je binnenkomt zie je gelijk allerlei leuke bewegende attracties waar je in kan. Er is ook een super grote glijbaan die echt heel hoog is! Als je verder loopt kom je bij de klim kajuit. Hier ben je voorlopig nog wel even aan het klimmen. Ook is er een spookhuis, bioscoop, botsauto's, de stormtoren en nog veel meer . Als het lekker weer is kan je ook n

  Familie
  040Best
  Dippie Doe
 • Vaak hoor je opa’s en oma’s mompelen dat vroeger alles beter was, ook het speelgoed. Bij het museum Spelebos hebben ze eindelijk de mogelijkheid om zichzelf te bewijzen. Hier hebben ze namelijk speelgoed dat soms zelfs wel ouder dan 100 jaar is in de collectie, maar er zijn ook genoeg Barbie’s uit onze tijd aanwezig. Als je de route volgt kom je langs wel 29 bezienswaardigheden waaronder; een tijdmachine, robots, cowboys en indi

  Familie
  040Best
  Spelebos
 • Coolste skatepark dat ik ooit gezien heb! De hal is meer dan 3.000 m2 groot en heeft ook nog eens een super vette bowl, een soort ingebouwde kuip alleen dan heel groot waar je hele leuke trics in kan doen! Een keer per jaar wordt een groot gedeelte van het park verbouwd om er voor te zorgen dat het een afwisselend park blijft!

  Familie
  040Eindhoven
  Area 51 Skatepark
 • Erg leuk als je een middag er eventjes rustig tussenuit wilt. Het personeel is vriendelijk en je kunt aan alle kanten hun liefde voor de dieren proeven. De gemoedelijke sfeer maakt het wel echt een fijn plekje om naartoe te gaan. Helemaal als je kids mee hebt kan ik me voorstellen dat dit echt een pareltje is.

 • Eindhoven heeft een rijke en interessante geschiedenis. Bij Eindhoven Museum ga je terug de tijd in, en kun je zien hoe het er vroegen in Eindhovense hoeven en huizen aan toe ging. Van dinsdag t/m maandag kun je in het museum een route volgen waar je op zoek gaat naar 20 tijdkisten steeds verder terug de tijd in. In iedere kist vind je een doe-activiteit en extra informatie over de tijd waar je in bent. Aan het einde van de route heb je vij

  Familie
  040Eindhoven
  Eindhovens Museum

Leuk dagje uit met de kinderen

Op zoek naar een echt leuk familie uitje in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar plekken waar je aan je kinderen geen kind hebt, zelf ook een superleuke dag hebt en je eens wat anders gaat doen. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of extreem hoge kindvriendelijkheid. Waar ga jij met je gezin naartoe?
Venster sluiten