100% bijzonder
Landelijk
Dagje uit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Avifauna in Alphen aan den Rijn

“In Avifauna leeft de grootste kolonie flamingo's van Europa! ”

Wat een prachtig park is dit! Heel anders dan een wat je gewend bent van een dierentuin. Dit is echt een natuurpark. De mooiste vogels heb ik hier gezien! Ook de vogelshow was interessant! Ik mocht naar voren komen en kreeg een hele grote handschoen aan, een grote roofvogel gaat straks uit mijn hand eten..... de spanning stijgt, hou ik het goed vast, ben ik straks mijn duim kwijt......... Later is het een stuk minder bedreigend als ik met nectar tientallen parkieten op mijn hoofd, armen mag ontvangen. Wat een mooie beesten!

Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek

“Avontuurlijke dag tussen 1.250 wilde dieren”

Als je het echte Hakuna Matata gevoel wil kan je dat vinden bij Safaripark Beekse Bergen! De meest tropische Afrikaanse dieren vind je hier terug, en het leukste van alles is dat je ze kan bezichtigen vanuit je eigen auto. Je rijdt letterlijk zó de rimboe in. Grandioos om van zo dichtbij in je auto naast giraffen of olifanten te rijden.

Fort Resort Kijkduin in Huisduinen

“Duik in de waterkelder van Fort Kijkduin en bewonder het 11 meter lange skelet van Chris de Potvis! ”

Het gezegde "zo glad als een Aal" ken ik wel.... maar blijkbaar zijn er dus ook gladde haaien! En bij Fort Kijkduin kan je ze zelfs aaien. Ik denk dat ik zelf dan toch liever Chris de Potvis een aai over zijn bol ga geven. Chris zijn skelet heeft namelijk een prachtige plek gekregen in het unieke zeeaquarium van Fort Kijkduin. Als je er naast staat ben je spontaan blij dat Potvissen normaal gesproken ver in de open zee zwemmen. En, als je Chris een High Five hebt gegeven is er nog genoeg te zien. Wandel door de vele meters lange glastunnel en bewonder de zeezoogdieren of mocht je in een...

Coronel Kartracing in Huizen

“Jarenlange ervaring op nationale en internationale circuits hebben Tim en Tom Coronel geïnspireerd tot het ontwerp van de kartbaan.”

Deze kart activiteit viel me direct op toen ik op zoek was naar kinder karten. Wat een leuk initiatief om samen met je zoon te gaan karten, gaan wij ook snel doen! En wilde hem jullie niet onthouden, hij hoort hier zeker thuis.

 • Het gezegde "zo glad als een Aal" ken ik wel.... maar blijkbaar zijn er dus ook gladde haaien! En bij Fort Kijkduin kan je ze zelfs aaien. Ik denk dat ik zelf dan toch liever Chris de Potvis een aai over zijn bol ga geven. Chris zijn skelet heeft namelijk een prachtige plek gekregen in het unieke zeeaquarium van Fort Kijkduin. Als je er naast staat ben je spontaan blij dat Potvissen normaal gesproken ver in de open zee zwemmen. En, als je Chris e

 • Ik ben mega enthousiast over dit concept! Opgesloten worden in een kamer waar je samen met je vrienden of collega's binnen een uur uit moet weten te ontsnappen, spannend!! De uitdagingen die je moet aangaan om binnen een uur de kamer te ontsnappen zijn spannend en je wordt echt gedwongen om als team samen te werken, anders ontsnap je onmogelijk. Alles hangt van teamwork af. Het toffe aan de puzzels is dat ze geen speciale kennis vereisen, maar we

  Doen
  NLBunschoten​
  Escape Room
 • Wat een prachtig park is dit! Heel anders dan een wat je gewend bent van een dierentuin. Dit is echt een natuurpark. De mooiste vogels heb ik hier gezien! Ook de vogelshow was interessant! Ik mocht naar voren komen en kreeg een hele grote handschoen aan, een grote roofvogel gaat straks uit mijn hand eten..... de spanning stijgt, hou ik het goed vast, ben ik straks mijn duim kwijt......... Later is het een stuk minder bedreigend als ik met nectar

  Doen
  NLAlphen aan den Rijn
  Avifauna
 • Als je het echte Hakuna Matata gevoel wil kan je dat vinden bij Safaripark Beekse Bergen! De meest tropische Afrikaanse dieren vind je hier terug, en het leukste van alles is dat je ze kan bezichtigen vanuit je eigen auto. Je rijdt letterlijk zó de rimboe in. Grandioos om van zo dichtbij in je auto naast giraffen of olifanten te rijden.

  Doen
  NLHilvarenbeek
  Safaripark Beekse Bergen
 • Leuk om te zien welke dieren helemaal ingesteld zijn op de winter en juist veel plezier beleven aan de kou en sneeuw! En enorm gezellig natuurlijk om door een dierentuin te lopen die helemaal in kerstsferen is omgetoverd.

 • Bij MuZIEum tast je letterlijk in het duister! Ik vroeg me altijd al af hoe de wereld voor een blinde er uit ziet. Het is niet alleen een bijzondere maar ook leerzame beleving. Zintuigen die je normaal gesproken niet gebruikt, worden hier geprikkeld. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

 • Om te beginnen liggen de kalkhovens op een geweldige plek en ziet alles er echt piekfijn uit. Zoals je op de foto's ziet is het echt een 'plaatje'. Het personeel gedraagt zich chique en geven je een gevoel van luxe. Je kan er heerlijk eten maar ook als feestlocatie is dit zeer geschikt. Hier zou ik mijn feest wel kunnen geven!

 • Deze kart activiteit viel me direct op toen ik op zoek was naar kinder karten. Wat een leuk initiatief om samen met je zoon te gaan karten, gaan wij ook snel doen! En wilde hem jullie niet onthouden, hij hoort hier zeker thuis.

 • Wauw, wat is dit gaaf. Bij het Archeon kan je terug de tijd in naar de prehistorie, middeleeuwen en de Romeinse tijd. Als geschiedenis fanaat spreekt dit museum mij zeker aan. Het museum bevat 43 gebouw (poorten, herberg, hutten, tempels en meer) die “bewoond” worden door Archeotolken. Zo kun je in elk tijdperk meekijken hoe toen de dagelijkse gang van zaken was. In het prehistorie gedeelte ga je 10.000 jaar terug de tijd in naar een

  Doen
  NLAlphen a/d Rijn
  Archeon

Bijzonder dagje uit

Op zoek naar een bijzonder dagje uit in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar locaties waar je niet uitgekeken raakt, je dagen later nog over praat of waar je de tijd compleet vergeet. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of opvallend hoge kwaliteit. Welke bijzonder dagje uit ga jij boeken?
Venster sluiten