100% bijzonder
Landelijk
Eten en drinken

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Restaurant Leuk in Bussum

“Bij dit restaurant weet je zeker dat de kinderen het naar hun zin hebben”

Dit is een aanrader voor iedereen die met zijn kinderen uit eten wil en een leuke tijd wil hebben. Je kinderen krijgen tijdens jouw voorgerecht gelijk hun hoofdgerecht en kunnen daarna gaan spelen in de enorme speelkelder van 70m2! Geniaal concept

De Moestuin & Kalter Aardbeien in Ijsselmuiden

“De moestuin: boerderijwinkel en aardbeienautomaat”

Geen mars, twix of cola. Nee uit de automaat bij De Moestuin trek je een doosje aardbeien. Het is een heerlijke plek waar biologische producten & groenten op ambachtelijke wijze gekweekt worden. Ideale spot om met de kids heen te gaan voor een leerzame rondleiding. Na afloop kun je seizoensgebonden streekproducten ook aanschaffen in het schattige winkeltje!

Cocoon Coffee in Nijmegen

“Elke koffie moet opnieuw weer een belevenis zijn, een moment van genot!”

Een barista workshop (mooie en lekkere koffies leren maken) dat wil je leren van de experts. Deze dames weten echt waar ze het over hebben, beide zijn Nederlands kampioen en enorm gepassioneerd over hun vak. Stem mee zodat we een interessante workshop voor jullie kunnen regelen.

Riva Wijnlounge in Huizen

“De meest bijzondere wijnen die worden bewaard in een geavanceerd bewaarsysteem”

Hele bijzondere plek om uit eten te gaan: dit restaurant is gespecialiseerd in wijnen en biedt je keuze uit meer dan 100 soorten wijn, de sommelier vertelt je alles over de herkomst en welke het beste bij je smaak past.

 • Om te beginnen liggen de kalkhovens op een geweldige plek en ziet alles er echt piekfijn uit. Zoals je op de foto's ziet is het echt een 'plaatje'. Het personeel gedraagt zich chique en geven je een gevoel van luxe. Je kan er heerlijk eten maar ook als feestlocatie is dit zeer geschikt. Hier zou ik mijn feest wel kunnen geven!

  Lekker
  NLHuizen
  De Kalkovens
 • Een barista workshop (mooie en lekkere koffies leren maken) dat wil je leren van de experts. Deze dames weten echt waar ze het over hebben, beide zijn Nederlands kampioen en enorm gepassioneerd over hun vak. Stem mee zodat we een interessante workshop voor jullie kunnen regelen.

 • Wat is er nou specialer dan eten in een echte Tipi? Je kunt je Tipi huren voor je eigen besloten gezelschap om er een high tea, lunch, borrel of diner in te nuttigen. Ze zijn dus niet altijd geopend zoals een normaal restaurant, dit maakt het dus een bijzondere gelegenheid. High Tipi is onderdeel van de Picknicktafel, en is ontstaan voor evenementen tijdens minder mooi weer. Je kunt in een Tipi het hele jaar door bijzonder genieten, en het leuke

  Lekker
  NLHaarzuilens
  Hightipi
 • Hele bijzondere plek om uit eten te gaan: dit restaurant is gespecialiseerd in wijnen en biedt je keuze uit meer dan 100 soorten wijn, de sommelier vertelt je alles over de herkomst en welke het beste bij je smaak past.

 • Dit is een aanrader voor iedereen die met zijn kinderen uit eten wil en een leuke tijd wil hebben. Je kinderen krijgen tijdens jouw voorgerecht gelijk hun hoofdgerecht en kunnen daarna gaan spelen in de enorme speelkelder van 70m2! Geniaal concept

 • Geen mars, twix of cola. Nee uit de automaat bij De Moestuin trek je een doosje aardbeien. Het is een heerlijke plek waar biologische producten & groenten op ambachtelijke wijze gekweekt worden. Ideale spot om met de kids heen te gaan voor een leerzame rondleiding. Na afloop kun je seizoensgebonden streekproducten ook aanschaffen in het schattige winkeltje!

  Lekker
  NLIjsselmuiden
  De Moestuin & Kalter Aardbeien

Bijzondere restaurants en bars

Op zoek naar een heerlijk restaurant of gezellige bar in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar eet & drink plekken waar het water in je mond loopt, gastheerschap nog hoog op de agenda staat en vanuit het hart met goede ingrediënten wordt gewerkt. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of extreem hoge kwaliteit. Waar ga jij je smaakpapillen verwennen?
Venster sluiten