100% bijzonder
Landelijk
Weekendje weg

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Hotel Kasteel Erenstein in Kerkrade

“Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht”

Dit kasteel heb ik natuurlijk gespot vanwege zijn unieke voorkomen. Je waant je eeuwen terug, lopend door de gangenstelsels in dit bijzondere kasteel. Alles is prachtig gerestaureerd en van luxe voorzien. Pracht plek om te overnachten natuurlijk, maar ook om van culinaire hoogstandjes te genieten.

Guesthouse De Heide in Oeffelt

“Guesthouse de Heide biedt diverse afzonderlijke accommodaties”

Guesthouse de Heide heb ik gespot vanwege hun prachtige luxe suites en de safari lodges! De luxe is overdadig. Bubbelen in de jacuzzi, ontspannen in de sauna, dobberen in het dompelbad – heerlijk! De bediening is ook nog eens super vriendelijk. Geweldig ook dat je helemaal zelf mag kiezen hoe laat je ontbijt gebracht wordt. Is dat luxe of niet?

Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort

“Een prachtig authentiek landhuis in het midden van de natuur van een Nationaal Park Zuid-Kennemerland”

Dit landhuis en de omgeving doet me eigenlijk een beetje denken aan een sprookje, zo ziet het er in ieder geval wel uit. Of je hier nou komt voor een overnachting, het eten, de natuur of gewoon een drankje, alles is van hoge kwaliteit bij dit prachtige landhuis. De tradities vind je duidelijk terug maar alles is wel in een modern jasje gestoken. Een weekend vliegt hier zo voorbij!

Kasteeltje Hattem in Roermond

“Puur genieten in een eeuwenoud pand met eigentijdse inrichting. ”

Home sweet home zou ik bijna zeggen! Wat schattig, het kleinste kasteeltje van Nederland is voor mij groot genoeg. Romantisch qua omgeving, prachtig ingericht en dan de gezellige Limburgse omgeving... ik zou hier zo kunnen wonen. Voor nu wordt het dus logeren in die eeuwenoude kamers, romantisch!

 • Viavia heb ik van deze gave locatie te horen gekregen. Overnachten in een boomhut leek me vroeger als kind ook altijd al gaaf. Gelukkig heb ik voor deze boomhut overnachting geen toestemming van mijn ouders nodig. Ik ben er zelf nog niet geweest, maar dit is zo uniek dat ik hem in ieder geval als gespot wil aandragen!

 • Nou een Vreemde Vogel is het zeker! Ik heb deze locatie gespot omdat ze werkelijk de meest krankzinnige plekken aanbieden om te overnachten! En... Dat allemaal in de buitenlucht! Wat dacht je van een gigantisch vogelnest, of overnachten in een (echt!) vliegtuigje of in een hoog in de lucht zwevende caravan. Ik kan me voorstellen dat kinderen een heus avontuur beleven als ze hier samen met jou gaan logeren. Dit is ook leuk als verrassend week

  Weg
  NLVlaardingen
  De Vreemde Vogel
 • Ik heb dit hotel gespot omdat je hier kunt overnachten in wijnvaten! Ze zijn zelfs uitgeroepen tot meest unieke lokatie in de wereld! Het is ook nog een prachtig hotel met een minstens zo prachtig uitzicht over het IJsselmeer. Je kunt in de nabijgelegen haven je aanmeren. Perfect voor wanneer je ’s ochtends vroeg opstaat en zin hebt om een stukje te gaan zeilen! Een absolute aanrader.

  Weg
  NLStavoren
  Hotel Vrouwe van Stavoren
 • Toch enigsins gespannen rijd ik richting het noorden van het land, ik heb mezelf aangemeld voor een stilteweek op een boerderij in Drenthe. Best een spannend idee om een week stil te zijn, met mensen die ik niet ken en ik weet niet hoe ik zelf reageer op zoveel tijd en stilte met mezelf. Ik wordt gelijk warm ontvangen door Saskia en Jan Willem, mijn zenuwen zijn direct weg, wat een prettige mensen, ik voel me direct thuis. Er staan twee heerlijk

 • Guesthouse de Heide heb ik gespot vanwege hun prachtige luxe suites en de safari lodges! De luxe is overdadig. Bubbelen in de jacuzzi, ontspannen in de sauna, dobberen in het dompelbad – heerlijk! De bediening is ook nog eens super vriendelijk. Geweldig ook dat je helemaal zelf mag kiezen hoe laat je ontbijt gebracht wordt. Is dat luxe of niet?

  Weg
  NLOeffelt
  Guesthouse De Heide
 • Dit landhuis en de omgeving doet me eigenlijk een beetje denken aan een sprookje, zo ziet het er in ieder geval wel uit. Of je hier nou komt voor een overnachting, het eten, de natuur of gewoon een drankje, alles is van hoge kwaliteit bij dit prachtige landhuis. De tradities vind je duidelijk terug maar alles is wel in een modern jasje gestoken. Een weekend vliegt hier zo voorbij!

 • Dit kasteel heb ik natuurlijk gespot vanwege zijn unieke voorkomen. Je waant je eeuwen terug, lopend door de gangenstelsels in dit bijzondere kasteel. Alles is prachtig gerestaureerd en van luxe voorzien. Pracht plek om te overnachten natuurlijk, maar ook om van culinaire hoogstandjes te genieten.

  Weg
  NLKerkrade
  Hotel Kasteel Erenstein
 • Home sweet home zou ik bijna zeggen! Wat schattig, het kleinste kasteeltje van Nederland is voor mij groot genoeg. Romantisch qua omgeving, prachtig ingericht en dan de gezellige Limburgse omgeving... ik zou hier zo kunnen wonen. Voor nu wordt het dus logeren in die eeuwenoude kamers, romantisch!

  Weg
  NLRoermond
  Kasteeltje Hattem

Bijzondere overnachting of weekendje weg

Op zoek naar een echt bijzonder weekendje weg in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar plekken die zo mooi zijn dat je je ogen niet gelooft, waarmee je je partner enorm mee kunt verrassen, en waar je wel voor altijd zou willen blijven. Zij selecteerden bedrijven op prachtige locaties, out-of-the-box concepten, gepassioneerde ondernemers en/of extreem hoge kwaliteit. Op welk bijzondere plekje ga jij binnenkort overnachten?
Venster sluiten