100% bijzonder
Dagje uit
Ontspanning

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

QOQO in Rotterdam

“Meest effectieve Chinese massage therapieën; Tuina en Shiatsu”

Ik vind dit zo'n bijzondere salon omdat het een hele professionele uitstraling heeft, het ziet en netjes uit, mooie behandelkamers. Vooral belangrijk, ze geven er authentieke Chinese massages. Hier ben je in goede handen!

Kanocoach.nl in Utrecht

“De kano´s die gebruikt woren zijn bijzonder geschikt voor mensen met weinig of geen ervaring”

Mindfullness trekt wel mijn aandacht. Zelf heb ik het nog nooit gedaan, maar ik moet zeggen dat ik nu al fan ben van mindfull kanoën. Ik kan me wel voorstellen hoe meditatief dit kan aanvoelen. Begeleidster Marjolein is erg inspirerend en gepassioneerd over haar aanpak. Als het weer beter wordt ga ik hier absoluut een lesje boeken.

Artichaud in Breda

“Draai volop mee in de keuken van de chef”

Over een bijzondere kookstudio gesproken dat is deze zeker wel! De combinatie tussen een interieur winkel en kookstudio is natuurlijk al speciaal. Het bijzondere van deze twee mensen is dat ze samen iets zijn begonnen waar ze hun eigen gevoel in kwijt kunnen. De een een chefkok de andere met interieur. Deze twee gecombineerd krijg je een hele leuke combinatie. Behalve servies en leuke accessoires verkopen ze ook fietsen gepimpt door kansarme jongeren. Je kan iedere keer wel weer wat geks vinden in haar winkel.

Urban Oasis in Den Haag

“Urban Oasis is een plek waar je zintuigen op een bijzondere manier worden geprikkeld”

Ik was enorm verbaasd door hoe heerlijk ontspannen dit is. In de watermassage capsule lig je gewoon met je kleren aan. Dus ook geen gedoe met een plakkerig lijf van de massage olie ofzo. De massage door de waterstralen is echt heel goed! Top dus ook om tijdens een dagje shoppen of tijdens je lunch te doen. De parfum workshop heb ik niet gevolgd maar lijkt me wel een hele leuke workshop om samen te volgen.

 • Deze Hammam vind ik vooral geweldig vanwege de kleine opzet en persoonlijke aanpak. Geen grote massa's mensen, echt in alle rust ontspannen. Ik vond het een weldaad om in deze Hammam onder handen genomen te worden, de combinatie van de scrub, massage en stoombad maakt dat mijn huid superzacht aanvoelde.

  Bewust
  010Dordrecht
  Hammam Leaunee
 • Ik ben fan van SpaSereen! De luxe uitstraling en de opzet van dit wellnesscentrum zorgt er bij mij voor dat ik even mijn zinnen kan verzetten. Ais ik even tijd voor mezelf wil, ga ik hier naartoe. Als ik het wellnessgedeelte in loop, heb ik altijd het gevoel dat het heel rustig is, zelfs als het parkeerterrein anders doet geloven. In elke ruimte wordt een andere sfeer gecreëerd. Mijn favoriete sauna's zijn de sauna met een fantastisch weids

 • Mindfullness trekt wel mijn aandacht. Zelf heb ik het nog nooit gedaan, maar ik moet zeggen dat ik nu al fan ben van mindfull kanoën. Ik kan me wel voorstellen hoe meditatief dit kan aanvoelen. Begeleidster Marjolein is erg inspirerend en gepassioneerd over haar aanpak. Als het weer beter wordt ga ik hier absoluut een lesje boeken.

 • Ik vind dit ten eerste de mooiste salon van Rotterdam en een bijzondere omdat je hier echt alles onder één dak hebt van kapsalon, beauty tot massages. Je kan je werkelijk laten verzorgen van top tot teen. Ze doen zelfs visagie. Ze werken met het topmerk BeverlyHills wat ook gebruikt wordt door Jennifer Lopez en andere internationale sterren.

 • Het gebeurt niet vaak, maar de dag dat ik bij The Barbershop was, wilde ik heel graag een man zijn. Deze kapperszaak is alleen voor mannen en dat is niet het enige bijzondere. The Barbershop ziet eruit alsof je veertig jaar terug in de tijd bent gegaan. Oude kappersstoelen, een vintage decor en oude posters aan de muren: aan alles is gedacht. Voor de complete ervaring kan je je ook nog laten scheren zoals dat vroeger ging: met een echt scheermes.

  Bewust
  023Haarlem
  Barber shop
 • Bij binnenkomst wist ik al dat dit echt een boekhandel is zoals het hoort te zijn. Veel donkere houten invloeden en een krakende vloer. Dit interieur maakt de winkel alleen maar sfeervoller. In boekhandel Riemer vind je alle soorten boeken, maar wat mij met name opviel was de ruime keuze aan filosofische en theologische boeken. Dit familiebedrijf benadert de klanten persoonlijk. Toen ik binnen was viel het mij op dat de eigenaar zijn klanten bij

  Bewust
  050Groniningen
  Boekhandel Riemer
 • Saijai Welness zit in een gezellige Haagse buurt op een hoek pand. De mensen verwelkomen je met een glimlach en het ziet er van binnen ook erg mooi uit. Via vriendinnen weet ik ook dat de treatments hier echt van op-en-top kwaliteit zijn. Ik word hier blij van!

  Bewust
  070Den Haag
  Saijai Welness
 • Dit centrum gaat uit van een holistische insteek en dat spreekt me erg aan, niet alleen yoga bijvoorbeeld maar ook welke voeding bij een gezond leven en lijf past. Je kunt vanuit heel veel verschillende invalshoeken aan de slag met jezelf. Ik vind dit een unieke plek omdat het professioneel is aangepakt, met zorg zijn de verschillende experts aangesloten bij deze kliniek.

 • Wauw! Als je hier naar binnenstapt, stap je niet alleen een heel mooi en luxe gebouw binnen, maar je belandt ook in een wereld van pure rust. Alsof er een mantel van rust over je heen valt. Zelf heb ik altijd wat meer moeite om vrijuit in mijn blootje rond te huppelen, maar Mist City Spa komt de mensen die hetzelfde probleem ervaren als ik hierin tegemoet. Ze hebben hier namelijk privé-sauna's! Heerlijk als je het mij vraagt. T&o

Dagje uit dat goed is voor mens en natuur

Op zoek naar een bewust dagje uit in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar plekken waar duurzaamheid op de eerste plek staat, waar men bewust met mens en natuur omgaat en waar jij aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of extreem hoge kwaliteit. Waar ga jij binnenkort naartoe?
Venster sluiten