100% bijzonder
Rotterdam
Dagje uit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Whiskybase in Rotterdam

“Gespecialiseerd in onafhankelijke whiskey bottelaars”

Whiskey, ik vind het heerlijk! En deze winkel is dan ook een waar paradijs voor de whiskey liefhebbers, enorm leuk ook om zo'n workshop te doen, waar komen al die smaken vandaan, wat zijn de verhalen van de bottelaars. Whiskey is meer dan een drankje en daar komt u zeker achter als u er geweest bent. Wie is de Bob?..;-)

Beeldenroute Rotterdam in Rotterdam

“Leuk tussendoortje tijdens het shoppen”

Als ik gasten op bezoek heb en meeneem op trektocht door de stad, lopen we hier altijd even langs. Prachtige beelden van verschillende kunstenaars. Een inspirerende wandeling en levert gelijk leuke gespreksstof op. .Voor de fotoliefhebbers: neem ab-so-luut je camera mee!

LantarenVenster in Rotterdam

“Topfilms die je in normale bioscopen niet zo gauw ziet”

Filmhuizen hebben voor mij altijd zo'n beetje een alternatief imago. Vaak oud, klein.. Maar dit is een prachtige moderne en grote bioscoop waar je de meest bijzondere films kunt gaan kijken. Grote zalen, veel zitruimte en bijzonder goed geluid en beeld. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De zalen zijn mooi, schoon en goed onderhouden. Yes, ik ben fan!

Theater Walhalla in Rotterdam

“Doet me denken aan festival de Parade, maar dan op een vaste locatie”

Dit vond ik zo bijzonder! Het geeft mij het gevoel van de Parade, maar dan op een vaste lokatie. Je kunt hier de leukste voorstellingen en artiesten bekijken. Kleinschalig, dus knus en zowel bekende artiesten die hun voorstellingen uitproberen als aanstormend talent.

 • Als ik alleen op de site kom krijg ik al een WAUWW gevoel. Een expositie waar je van zulke enorme dieren kan zien uit de prehistorie. Een tijd waarin je zelf niet hebt geleefd. Dan moet het toch een gave ervaring zijn als je deze dieren bij “Living Dinosaurs” kan bewonderen. Op verschillende manieren worden de dinosaurussen van 235 miljoen jaren geleden als kleine roofreptielen tot prehistorische monsters op verschillende wijze gepre

  Doen
  010Rotterdam
  Living Dinosaurs
 • Whiskey, ik vind het heerlijk! En deze winkel is dan ook een waar paradijs voor de whiskey liefhebbers, enorm leuk ook om zo'n workshop te doen, waar komen al die smaken vandaan, wat zijn de verhalen van de bottelaars. Whiskey is meer dan een drankje en daar komt u zeker achter als u er geweest bent. Wie is de Bob?..;-)

  Doen
  010Rotterdam
  Whiskybase
 • Als ik gasten op bezoek heb en meeneem op trektocht door de stad, lopen we hier altijd even langs. Prachtige beelden van verschillende kunstenaars. Een inspirerende wandeling en levert gelijk leuke gespreksstof op. .Voor de fotoliefhebbers: neem ab-so-luut je camera mee!

  Doen
  010Rotterdam
  Beeldenroute Rotterdam
 • Filmhuizen hebben voor mij altijd zo'n beetje een alternatief imago. Vaak oud, klein.. Maar dit is een prachtige moderne en grote bioscoop waar je de meest bijzondere films kunt gaan kijken. Grote zalen, veel zitruimte en bijzonder goed geluid en beeld. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De zalen zijn mooi, schoon en goed onderhouden. Yes, ik ben fan!

  Doen
  010Rotterdam
  LantarenVenster
 • Een beetje verstopt zit het wel dit Japanse culturele centrum. Je loopt door een theetuin, ziet een eindje verderop een theehuis staan, en je bent vergeten dat je in Rotterdam Zuid bent. Het speciale Japans cultureel centrum heeft een ruim aangelegde Japanse tuin met een theehuis waar je het theeritueel kunt bijwonen. De entree is een kleine opening waar je doorheen moet zodat je automatisch buigt. Binnen zijn er verschillende ruimtes waar aller

 • Dat wij de grootste Vlindertuin van Europa hebben, is absoluut iets om trots op te zijn! Eenmaal binnen in Blijdorp is het natuurlijk al prachtig. Maar Amazonica is wel een geweldig mooie aanwinst. Niet alleen voor jong, maar ook voor oud vind ik Blijdorp een aanrader. Ik zou het in ieder geval heel leuk vinden als ik hier naartoe genomen wordt op date bijvoorbeeld. Ik hoop alleen dat ze me dan niet daar achterlaten!!

 • Wat een leuk lifestyle event is dit! Het is een grote markt die bestaat uit allemaal handgemaakte en ambachtelijke producten zoals kunst, design, mode, vintage, puur eten en drinken en veel meer. En je kunt er ook heerlijk eten, de markt heeft namelijk ook een Food court en tijdens het eten en drinken kun je genieten van live muziek (singer-songwriter, folk, funk, soul). Door het hoge creatieve karakter ook erg leuk voor kinderen. Hie

 • Uiteraard zit dit museum in een prachtig gebouw, je dagje uit begint dus al buiten. Hele interessante tentoonstellingen over de Rotterdamse architectuur. Als je van mooie gebouwen, sky lines en kunst houdt ben je hier aan het juiste adres!

  Doen
  010Rotterdam
  NAi (Nederlands Architectuurinstituut)
 • Ja... Dit is genieten. Héél erg tof dat De Doelen bezoekers de gelegenheid biedt om gratis concerten te bezoeken op je vrije dag. Dit is de ideale invulling als je even geen inspiratie hebt voor een leuk uitje. En dat ze gratis concerten aanbieden maakt het natuurlijk extra leuk!

Bijzonder dagje uit

Op zoek naar een bijzonder dagje uit in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar locaties waar je niet uitgekeken raakt, je dagen later nog over praat of waar je de tijd compleet vergeet. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of opvallend hoge kwaliteit. Welke bijzonder dagje uit ga jij boeken?
Venster sluiten