100% bijzonder
Rotterdam
Gratis

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Beeldenroute Rotterdam in Rotterdam

“Leuk tussendoortje tijdens het shoppen”

Als ik gasten op bezoek heb en meeneem op trektocht door de stad, lopen we hier altijd even langs. Prachtige beelden van verschillende kunstenaars. Een inspirerende wandeling en levert gelijk leuke gespreksstof op. .Voor de fotoliefhebbers: neem ab-so-luut je camera mee!

Het Havenmuseum in Rotterdam

“Dit museum ademt de havenindustrie waar Rotterdam trots op is”

Echt tof dit, weer eens wat anders normaal! Ga met je kinderen of vrienden, het is allebei leuk. Luister naar de verhalen op het schip die verteld worden n laat je meevoeren. Een absolute aanrader als je een dagje uit wilt, maar je hebt geen idee wat je wilt doen.

De Doelen in Rotterdam

“De moderne versie van Het Concertgebouw, maar dan in Rotterdam”

Ja... Dit is genieten. Héél erg tof dat De Doelen bezoekers de gelegenheid biedt om gratis concerten te bezoeken op je vrije dag. Dit is de ideale invulling als je even geen inspiratie hebt voor een leuk uitje. En dat ze gratis concerten aanbieden maakt het natuurlijk extra leuk!

Belasting en Douane Museum in Rotterdam

“Al jouw vragen over belasting worden in dit museum beantwoord”

Belasting betalen vindt een groot deel van de mensen niet leuk. In dit museum zie je dan ook hoe iedereen dit altijd probeert en probeerde vermijden. En om het te innen... Hoe ingewikkeld! Erg leerzaam uitje.

 • Als ik gasten op bezoek heb en meeneem op trektocht door de stad, lopen we hier altijd even langs. Prachtige beelden van verschillende kunstenaars. Een inspirerende wandeling en levert gelijk leuke gespreksstof op. .Voor de fotoliefhebbers: neem ab-so-luut je camera mee!

  Gratis
  010Rotterdam
  Beeldenroute Rotterdam
 • Echt tof dit, weer eens wat anders normaal! Ga met je kinderen of vrienden, het is allebei leuk. Luister naar de verhalen op het schip die verteld worden n laat je meevoeren. Een absolute aanrader als je een dagje uit wilt, maar je hebt geen idee wat je wilt doen.

  Gratis
  010Rotterdam
  Het Havenmuseum
 • Ja... Dit is genieten. Héél erg tof dat De Doelen bezoekers de gelegenheid biedt om gratis concerten te bezoeken op je vrije dag. Dit is de ideale invulling als je even geen inspiratie hebt voor een leuk uitje. En dat ze gratis concerten aanbieden maakt het natuurlijk extra leuk!

  Gratis
  010Rotterdam
  De Doelen
 • Belasting betalen vindt een groot deel van de mensen niet leuk. In dit museum zie je dan ook hoe iedereen dit altijd probeert en probeerde vermijden. En om het te innen... Hoe ingewikkeld! Erg leerzaam uitje.

  Gratis
  010Rotterdam
  Belasting en Douane Museum

Gratis dagje uit

Op zoek naar een gratis dagje uit in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar locaties waar je gratis een geweldige dag kunt beleven, omdat je er niet uitgekeken raakt, je dagen later nog over praat of waar je de tijd compleet vergeet. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of opvallend hoge kwaliteit waar de toegang voor jou helemaal gratis is.
Venster sluiten