100% bijzonder
Rotterdam
Uit met kinderen

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

SS Rotterdam in Rotterdam

“Dit kinderuitje op een cruiseschip maakt stiekem het kind in mij los”

Dit kinderuitje maakte zelfs in mij het kind een beetje los. Dit is voor kinderen echt een te gekke plek om rond te mogen lopen. Je wordt echt meegenomen in het leven op een cruiseschip, spannende verhalen en een strenge kapitein die ze moeten zien te ontlopen. Heerlijk dit.

Piratenrestaurant de Zwarte Zwaan in Rotterdam

“Dineren op een echt piratenschip”

Wat een geweldig restaurant is dit! De acteurs zitten helemaal in hun rol en maken er echt een feest van. Kinderen kijken hier hun ogen uit en gaan helemaal op in de fantasiewereld van de piraten, prinsessen en kapitein Zwartbaart. Hier kun jij lekker en vermakelijk eten!

Fancy Palace in Rotterdam

“De kinderen staan centraal bij Fancy Palace”

Fancy Palace! Echt helemaal leuk, hier wordt elk meisje een echte Princes. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en dat allemaal gefocust op kinderen en tieners. Je kan je haar laten doen en je geweldig laten opmaken dat is echt een meisje droom. Dit gebeurt allemaal met dierproefvrij producten. Ook leuk voor een verjaardagsfeestje.

Diergaarde Blijdorp in Rotterdam

“Amazonica, Oceanium en een Botanische Tuin, alles onder 1 dak bij Diergaarde Blijdorp”

Dat wij de grootste Vlindertuin van Europa hebben, is absoluut iets om trots op te zijn! Eenmaal binnen in Blijdorp is het natuurlijk al prachtig. Maar Amazonica is wel een geweldig mooie aanwinst. Niet alleen voor jong, maar ook voor oud vind ik Blijdorp een aanrader. Ik zou het in ieder geval heel leuk vinden als ik hier naartoe genomen wordt op date bijvoorbeeld. Ik hoop alleen dat ze me dan niet daar achterlaten!!

 • Als ik alleen op de site kom krijg ik al een WAUWW gevoel. Een expositie waar je van zulke enorme dieren kan zien uit de prehistorie. Een tijd waarin je zelf niet hebt geleefd. Dan moet het toch een gave ervaring zijn als je deze dieren bij “Living Dinosaurs” kan bewonderen. Op verschillende manieren worden de dinosaurussen van 235 miljoen jaren geleden als kleine roofreptielen tot prehistorische monsters op verschillende wijze gepre

  Familie
  010Rotterdam
  Living Dinosaurs
 • Fancy Palace! Echt helemaal leuk, hier wordt elk meisje een echte Princes. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en dat allemaal gefocust op kinderen en tieners. Je kan je haar laten doen en je geweldig laten opmaken dat is echt een meisje droom. Dit gebeurt allemaal met dierproefvrij producten. Ook leuk voor een verjaardagsfeestje.

  Familie
  010Rotterdam
  Fancy Palace
 • Honey they shrunk the city! Dat was het eerste wat ik dacht toen ik Miniworld ontdekte.... Het is wel heel erg knap hoor wat ze hier gemaakt hebben. Tot in de kleinste detail is de hele stad nagebootst. Voel je groot in deze kleine maar mooie miniatuurwereld en laat je fantasie even los gaan...

  Familie
  010Rotterdam
  Miniworld Rotterdam
 • Dat wij de grootste Vlindertuin van Europa hebben, is absoluut iets om trots op te zijn! Eenmaal binnen in Blijdorp is het natuurlijk al prachtig. Maar Amazonica is wel een geweldig mooie aanwinst. Niet alleen voor jong, maar ook voor oud vind ik Blijdorp een aanrader. Ik zou het in ieder geval heel leuk vinden als ik hier naartoe genomen wordt op date bijvoorbeeld. Ik hoop alleen dat ze me dan niet daar achterlaten!!

 • Dit kinderuitje maakte zelfs in mij het kind een beetje los. Dit is voor kinderen echt een te gekke plek om rond te mogen lopen. Je wordt echt meegenomen in het leven op een cruiseschip, spannende verhalen en een strenge kapitein die ze moeten zien te ontlopen. Heerlijk dit.

  Familie
  010Rotterdam
  SS Rotterdam
 • Wat een geweldig restaurant is dit! De acteurs zitten helemaal in hun rol en maken er echt een feest van. Kinderen kijken hier hun ogen uit en gaan helemaal op in de fantasiewereld van de piraten, prinsessen en kapitein Zwartbaart. Hier kun jij lekker en vermakelijk eten!

  Familie
  010Rotterdam
  Piratenrestaurant de Zwarte Zwaan

Leuk dagje uit met de kinderen

Op zoek naar een echt leuk familie uitje in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar plekken waar je aan je kinderen geen kind hebt, zelf ook een superleuke dag hebt en je eens wat anders gaat doen. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of extreem hoge kindvriendelijkheid. Waar ga jij met je gezin naartoe?
Venster sluiten