100% bijzonder
Rotterdam
Weekendje weg

 • 1
 • 2
 • 3

Hotel New York in Rotterdam

“Geen moderne keycards maar ouderwetse sleutelklossen”

De historie voel je in alles als je Hotel New York binnenstapt, dit prachtig gerestaureerde hotel en restaurant heeft alle mogelijke authentieke details bewaard, je waant je echt in de tijd dat men met de Amerika Lijn het avontuur tegemoet ging.

The Student Hotel in Rotterdam

“Studeren 2.0”

Zo had ik in mijn studententijd ook wel willen wonen en studeren! Wat is dit een geweldige locatie, je ziet dat de architect er echt met de student in het achterhoofd een hele bijzondere locatie van heeft gemaakt. Een aanrader om ook gewoon eens een uurtje te werken! Heerlijke koffie en gratis WIFI.

Stand Out to Sea! in Rotterdam

“Als ik aan Rotterdam denk, denk ik aan een havenstad! ”

Als ik aan Rotterdam denk, denk ik aan een havenstad. Hoe tof is het dan als je hier een festival kan meemaken? 17 en 18 mei kan jij een echte festival belevenis mee maken. De 2de editie van Stand Out to Sea. Op 2 geweldige oude havenplaatsen is van alles te beleven. Kunst, muziek theater, rondleidingen en workshops voor jong en oud. Voor locatie Scheepschelling is hier een klein deel uit het programma. De straatartiest Toon Polygoon draait 78-toerengrammofoonplaten en laat publiek boodschappen inspreken met zijn oude bakelieten telefoon. De Rotterdamse cult singer/songwriter Harry Merry...

 • Zo had ik in mijn studententijd ook wel willen wonen en studeren! Wat is dit een geweldige locatie, je ziet dat de architect er echt met de student in het achterhoofd een hele bijzondere locatie van heeft gemaakt. Een aanrader om ook gewoon eens een uurtje te werken! Heerlijke koffie en gratis WIFI.

  Weg
  010Rotterdam
  The Student Hotel
 • De historie voel je in alles als je Hotel New York binnenstapt, dit prachtig gerestaureerde hotel en restaurant heeft alle mogelijke authentieke details bewaard, je waant je echt in de tijd dat men met de Amerika Lijn het avontuur tegemoet ging.

  Weg
  010Rotterdam
  Hotel New York
 • Als ik aan Rotterdam denk, denk ik aan een havenstad. Hoe tof is het dan als je hier een festival kan meemaken? 17 en 18 mei kan jij een echte festival belevenis mee maken. De 2de editie van Stand Out to Sea. Op 2 geweldige oude havenplaatsen is van alles te beleven. Kunst, muziek theater, rondleidingen en workshops voor jong en oud. Voor locatie Scheepschelling is hier een klein deel uit het programma. De straatartiest Toon Polygoon draait 78-t

  Weg
  010Rotterdam
  Stand Out to Sea!

Bijzondere overnachting of weekendje weg

Op zoek naar een echt bijzonder weekendje weg in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar plekken die zo mooi zijn dat je je ogen niet gelooft, waarmee je je partner enorm mee kunt verrassen, en waar je wel voor altijd zou willen blijven. Zij selecteerden bedrijven op prachtige locaties, out-of-the-box concepten, gepassioneerde ondernemers en/of extreem hoge kwaliteit. Op welk bijzondere plekje ga jij binnenkort overnachten?
Venster sluiten