100% bijzonder
Rotterdam
Wellness

 • 1
 • 2
 • 3

NQ Cosmetics in Rotterdam

“Moderne allround beautysalon gevestigd in het hart van het centrum van Rotterdam.”

Deze salon vind ik er echt uitspringen! Ik bedoel ze maken hun eigen producten, vele andere salons werken daarmee. En ze hebben echt verstand van allerlei verschillende huidtypes, wat je achtergrond ook is. Daarnaast is het een hele luxe salon, je voelt je echt een prinses als je hier behandelt wordt.

New York Barbershop in Rotterdam

“Ik ga bijna balen dat ik geen baard heb, zo leuk vind ik deze barbershop!”

De Beste Barbershop van Europa is niet gevestigd in Italie, maar gewoon in Rotterdam. De New York Barbershop is meer dan een barbershop. Dit is een plek waar mannen samenkomen. Het naar de kapper gaan wordt naar een heel nieuw level gebracht. Zoals naar de beautysalon gaan een momentje voor jezelf is voor vrouwen, is deze barbershop daar voor de mannen.  Ze snappen hier dondersgoed dat dit een bedrijfstak is waar je als kapperszaak niet moet opgaan in de massa. Maar wees niet bang, onderscheidend zijn ze hier zeker. Hier ben je geen klant, maar een gast. Je ploft hier neer op je...

Ella Shine in Rotterdam

“Onmiddellijk een gladdere en frissere huid met verminderde rimpeldiepten”

Ik vind dit ten eerste de mooiste salon van Rotterdam en een bijzondere omdat je hier echt alles onder één dak hebt van kapsalon, beauty tot massages. Je kan je werkelijk laten verzorgen van top tot teen. Ze doen zelfs visagie. Ze werken met het topmerk BeverlyHills wat ook gebruikt wordt door Jennifer Lopez en andere internationale sterren.

 • Fancy Palace! Echt helemaal leuk, hier wordt elk meisje een echte Princes. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en dat allemaal gefocust op kinderen en tieners. Je kan je haar laten doen en je geweldig laten opmaken dat is echt een meisje droom. Dit gebeurt allemaal met dierproefvrij producten. Ook leuk voor een verjaardagsfeestje.

  Wellness
  010Rotterdam
  Fancy Palace
 • Deze salon vind ik er echt uitspringen! Ik bedoel ze maken hun eigen producten, vele andere salons werken daarmee. En ze hebben echt verstand van allerlei verschillende huidtypes, wat je achtergrond ook is. Daarnaast is het een hele luxe salon, je voelt je echt een prinses als je hier behandelt wordt.

 • Ik vind dit ten eerste de mooiste salon van Rotterdam en een bijzondere omdat je hier echt alles onder één dak hebt van kapsalon, beauty tot massages. Je kan je werkelijk laten verzorgen van top tot teen. Ze doen zelfs visagie. Ze werken met het topmerk BeverlyHills wat ook gebruikt wordt door Jennifer Lopez en andere internationale sterren.

 • Er heerst een heerlijk nostalgische sfeer in deze kapsalon, dit komt door de pittoreske sfeer en de mooie uitstraling. Het team tovert jouw coupe om in een hippe hairdo. Je normaal saaie knipbeurt word nu een bijzondere ervaring. 

  Wellness
  010Rotterdam
  Sizo Kappers
 • De Beste Barbershop van Europa is niet gevestigd in Italie, maar gewoon in Rotterdam. De New York Barbershop is meer dan een barbershop. Dit is een plek waar mannen samenkomen. Het naar de kapper gaan wordt naar een heel nieuw level gebracht. Zoals naar de beautysalon gaan een momentje voor jezelf is voor vrouwen, is deze barbershop daar voor de mannen.  Ze snappen hier dondersgoed dat dit een bedrijfstak is waar je als kapperszaak n

  Wellness
  010Rotterdam
  New York Barbershop
 • Wat is dit gaaf! Zo leuk en schattig! Een echt kinder beauty salon. Vind je dat jouw kind het heeft verdiend om even in de watten gelegd te worden of is hij/zij helemaal gek van beauty? Dan is Fancy Palace echt een uitkomst. De leuke en schattige interieur maakt het voor de kinderen helemaal af. 

  Wellness
  010Rotterdam
  Fancy Palace Rotterdam
 • Waar zie je dat nog? Een kapperszaak zonder spiegels aan de wand. Dit is bij Mixtbaby het geval. Wil je naar deze kapperszaak, dan moet je van verassingen houden. Ze komen altijd met het beste van  het beste maar je moet wel echt even de touwtjes uit handen geven. Kunst in deze kapperszaak trekt jouw aandacht waardoor de tijd vliegt! Lijkt je dit ook leuk om een keer mee te maken? Dan is Mixtbaby in Rotterdam echt leuk om naar toe te ga

  Wellness
  010Rotterdam
  Mixtbaby

Heerlijke wellness behandelingen

Op zoek naar een wellness uitje in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar plekken waar experts je de beste behandelingen geven, met de nieuwste technieken werken en je een overheerlijk ontspannen dag bezorgen. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of extreem hoge kwaliteit. Waar ga jij binnenkort een behandeling boeken?
Venster sluiten